keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Vuoden eka aerobinen!

Tänään tapahtui jotain mitä ei kovin usein ole arjessani näkynyt, tein nimittäin pitkästä aikaa aerobista treeniä crossailun muodossa. Tarkoitus oli käydä töiden jälkeen salilla, mutta niska-hartiaseutu on ollut niin jumissa että päänsärky on jatkunut kolme päivää. Päätin siis tulla suoraan kotiin, mutta sohvalla makaamisen sijaan poljin 45min crosstrainerilla. Se auttoi hieman jopa päänsärkyyn, joka on illan mittaan kyllä alkanut taas palaamaan.

Huomenna crossailu olisi tarkoitus toistaa, sillä työnantaja tarjoaa lounaan enkä halua säästää päivän vähiä hiilareita iltapäivälle. Salitreenin sijaan aion siis crossailla ja mennä salille taas perjantaina. 

Pari päivää sitten otin taas pari kuvaa pukuhuoneessa salitreenin jälkeen.

Näkyykö tuolla jo vähän lihastakin??Selkä on aina ollut suosikkini, ja nytkin se on jo ihan kivassa kunnossa (toisin kuin pallomahani) vaikka pientä jenkkakahvaa näkyykin. Mitään kovin lihaksikasta ja leveää selkää en edes halua, pääasia että siinä ei ole kamalasti rasvaa. 

Odotan muuten jo innolla kuun vaihdetta, jolloin Ms. Fitnessin osallistujille on järjestyksessään toinen yhteistapaaminen crossfit-treenin ja posetreenin muodossa. Ensimmäiseen tapaamiseen en päässyt, mutta tätä toista en aio jättää väliin. Parempi olisi siis tehdä noita aerobisia enemmänkin, vaikka tuskin kunto kamalasti ehtii parissa viikossa koheta...

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä ja kadehdittavasti habaa jo onkin:)

  VastaaPoista
 2. Nyt vaan aamuaerobiselle niin alkaa rasvaa palamaan.. Voitko käydä vkl kun mies olisi kotona lasten kanssa? Crossaaminen on hyvä vaihetoehto, itsekkin sitä suosin silloin tällöin.
  Mutta tänä aamuna -15 astetta ja aivan ihanaa lenkkeillä. Taas muisti kuinka ihanaa se onkin, varsinkin nyt kun on lunta ja pakkasta ja joka paikka niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Jumaleissön kun näytät hyvältä!!

  VastaaPoista