keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ennen ja jälkeen Ms. Fitnessin

Tässä ovat Ms. Fitnessin muutoskuvat, vihdoinkin. Ennen kuvien ottamista olin sitä mieltä, että en saanut puolen vuoden aikana paljonkaan aikaiseksi. Paino putosi virallisesti noin 8kg (77kg-->69kg) mutta siitä 3-4kg hävisi heti ensimmäisten viikkojen aikana eli oli siis taatusti pelkkää turvotusta. Joulukuun puolivälissä tehtyyn InBody-mittaukseen verrattuna pudotusta tuli viidessä kuukaudessa 3kg, joista oli mittauksen mukaan 2kg rasvaa ja kilo lihasmassaa. Tosin mittaukset tehtiin eri laitteilla, eli tulos ei ole 100% luotettava. 


Kuitenkin kun katson tuota muutoskuvaa, niin huomaan ainakin omasta mielestäni selvän eron. En tietysti tiedä olenko vain oppinut poseeraamaan paremmin, vai onko muutos todellinen. 

En vieläkään oikein tiedä olenko täysin tyytyväinen kuluneeseen puoleen vuoteen. Toisaalta sain kroppaa kiinteämmäksi ja kiloja pois, salilla opin taatusti tekniikkaa ostamieni PT-tuntien ansiosta ja sain ehkä syömisrutiinejakin varmemmaksi. Toisaalta olisin voinut pysyä ruodussa paremmin ja treenata tehokkaammin, jolloin olisin varmasti päässyt parempiin tuloksiin. Jossittelu taitaa kuitenkin olla turhaa. Tokihan kroppaani voisi muokata vielä vaikka kuinka paljon, mutta  tällä hetkellä minulla on täysi työ siinä kun pyrin pitämään painon tasaisena ja herkkujen himon hallinnassa. 

Tästä on joka tapauksessa hyvä jatkaa salitreenejä, juoksun opettelua ja normaalia syömistä, raportteja seuraa...

1 kommentti:

  1. Hienoa työtä! Selkä näyttää leventyneen x-mallisemmaksi ja muutenkin muutosta näkyy! Samoin edellisen postauksen kuvassa näytät jo kovinkin hoikalta!

    VastaaPoista