tiistai 13. toukokuuta 2014

Vastaillaan

Aikku haastoi minut jokin aika sitten vastaamaan esittämiinsä kysymyksiin. Tässä haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle jolla on ale 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut. Ei takaisin haastamista.
 

Olen saanut tämän haasteen aiemminkin enkä jaksa miettiä ketä haastaisin (tai mitä heiltä kysyisin), mutta seuraavassa Aikun kysymykset ja vastaukset niihin.

1. Mitä mieltä olet haasteista?
Haasteet on hauskoja, vaikka olenkin välillä vähän hidas vastaamaan näihin kysymyksiin. Mutta saa siis viskata haasteilla jatkossakin...

2. Tykkäätkö katsoa "Hauskat kotivideot" ohjelmaa?
Joskus lapsena noita tuli katsottua, mutta en tiedä mitä mieltä niistä nykyään olisin sillä en ole katsonut varmaan 15 vuoteen.

 

3. Millaisia lajeja harrastat?
Lajeja? Urheilulajeja? Oikeastaan vain kuntosalia ja satunnaista lenkillä käyntiä. Muihin harrastuksiin kuuluu lukeminen ja Facebook sekä tietysti bloggaaminen.

 

4. Minkä kokoinen kenkä sinulla on? (niin klassisen typerä kysymys että oli pakko kysyä) :-)
Suurin osa kengistä on kokoa 39, mutta löytyy myös jokunen pari kokoa 40.

 

5. Oletko käynyt sokkotreffeillä?
Muiden järkkäämillä en ole ollut, mutta sokkotreffeiksi laskettaneen myös nettitreffit, joita on tullut harrastettua aikoinaan muutaman kerran. Aviomieskin on netistä bongattu...

 

6. Omistatko kävelysauvat?
Kaksikin paria, joista tosin on tassut molemmista kuluneet puhki.

 

7. Onko sinulla lemmikkiä?
Kaksi kissaa ja kani. Tosin odotan jo kovasti milloin aika jättäisi tuosta pupusta, onhan se suloinen mutta en kestä jatkuvaa papanointia lattioille, lattialistojen syömistä ja muuta kivaa...

 

8. Teetkö joulusiivouksen?
Enpä ole tainnut koskaan tehdä varsinaista joulusiivousta. Pääasiassa varmaankin siksi ettei olla koskaan vietetty joulua omassa kodissa vaan aina joko minun tai miehen vanhempien luona eli en ole kokenut joulusiivoukselle tarvetta. 

 

9. Jos niin järjesteletkö kaappisi myös?
Kaappeja tulee järjestettyä muutenkin, tosin vain kerran pari vuodessa. 
 

10. Pisin junamatka jonka olet tehnyt?
Varmaan joskus opiskeluaikana Savonlinnasta Turkuun. 
 

11. Kärsiikö puolisosi jalkahiestä?'
Ei häiritsevästi.

Sitten vielä 11 faktaa jotka tulevat nopeimmin mieleen (En muista olenko kertonut jotain näistä jo aiemmin)

1. Sain silmälasit 9-vuotiaana ja vihasin niitä alusta lähtien. Vasta 19-vuotiaana sain piilarit joita käytin sen jälkeen aina kun mahdollista. 27-vuotiaana minulla oli viimeinkin tarpeeksi rahaa silmien laser-leikkaukseen enkä ole katunut sitä hetkeäkään.

2. Toinen nimeni on Maria, äidinäitini toinen nimi on Maria, ja esikoiseni toinen nimi on Maria.

3. Lauloin miehelleni häissämme Tauskin Sinä vain karaoketaustanauhan kera.

4. Aloitin kahvin juonnin vasta lukiossa abivuonna, kun en olisi muuten jaksanut lukea ylioppilaskirjoituksiin.

5. Kun juon alkoholia minun alkaa tehdä mieli tupakkaa. Teininä oli lähellä etten alkanut tupakoimaan, mutta vaikka kaikki muut ystäväni polttivat minuun tapa ei koskaan tarttunut muutoin kuin "viihteellä" ollessa.

6. Kun olin teini, siskoni kuvittelivat minun elävän kovinkin rajua elämää. Olin kyllä viikonloppuisin humalassa kavereiden kanssa, mutta käytännössä huolehdin muista ja ystävieni harrastaessa yhdenyön juttuja jonkun miehen luona saatoin odottaa toisessa huoneessa ja varmistaa että pääsimme kunnossa sinne missä oli tarkoitus olla yötä (eli siis esim. kaverin kotona tai jonkun toisen kaverin sukulaisen luona).

7. Olen aina ollut läheinen äitini vanhempien kanssa, mutta isän isä on jostain syystä jäänyt etäiseksi. Kun käymme kotikotonani, niin saatan yrittää vierailla äidinäitini luona mutta isänisä jää yleensä näkemättä. Toisaalta harmi, mutta niin se vaan on.

8. Olen syönyt käytännössä samanlaista tonnikalasalaattia lounaaksi jo kaksi vuotta. Välillä korvaan tonnikalan kanalla, joskus ehkä lohella, mutta muutoin annos on lähes aina sama.

9. Pääsen sunnuntaina lomalle ihan yksin, kun lähden kolmeksi yöksi Cambridgeen ystäväni luokse (viimeinen yö tosin Lontoossa Gatwickin lentoaseman lähellä olevassa B&B:ssä jotta ehdin aamulennolle kotiin päin).

10. Olin kyllä kertonut miehelle jo viime kesänä että aion tänä vuonna lähteä edellisessä kohdassa mainitsemalle matkalle, mutta siinä vaiheessa kun päätin tarkan ajan niin ehdin pyytää töistä loman ja varata jo lennotkin ennen kuin sanoin miehelle että "voisin ehkä mahdollisesti harkita lähteväni sinne kaverin luo 18.5."...

11. En muista koska olisin ollut mistään niin innoissani kuin tästä tulevasta reissusta. Viimeksi olen ollut ulkomailla 2010 kun kävimme miehen kanssa yhden yön reissussa Tallinnassa, sitä ennen 2009 häämatkalla Egyptissä, 2007 olin Brysselissä ja Kööpenhaminassa ja 2004 vaihto-oppilaana Göteborgissa. Aiemmin olenkin reissannut enemmän, ja jos se vaan minusta on kiinni niin en anna enää mennä neljää vuotta ilman ulkomaanmatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti