lauantai 13. syyskuuta 2014

Lapset...

Miksi, oi miksi, käy aina näin?

Mies on reissussa ja minulla oli kolme peräkkäistä aamuvuoroa jolloin jouduin repimään lapset väkisin sängystä puolen seitsemän aikaan aamulla. Oma herätys oli tietysti jo kuudelta, jotta ehdin laittamaan itseni valmiiksi ennen lasten herättämistä. Vihdoin tuli viikonloppu ja olisi saanut nukkua, mutta eiköhän pikku-a ollut valmis nousemaan jo klo 5.15! Sain vielä jäämään sänkyynsä, mutta en saanut itse enää kunnolla unta ennen kuin iso-A alkoi hihkumaan klo 5.45 että "äiti tule tänne, ei enää nukuta" ja pikku-a yhtyi samaan kuoroon.

Tästä tulee piiiiiitkä päivä...

2 kommenttia:

  1. Mitä kuuluu? onkohan ihmisillä kovasti kiirettä vai syysväsymyskö vaivaa, kun moni blogi tuntuu olleen viime aikoina hiljaiselossa ;) Joka tapauksessa tsemppiä treeniin ja syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä. Vaivaa sekä syysväsymys että kiire, tietokoneella en ole ehtinyt käymään töiden ulkopuolella lainkaan eikä puhelimenkaan kautta ole saanut aikaiseksi kuin luonnoksia. Tämä viikonloppu menee vielä reissussa, saa nähdä jos ensi viikolla ehtisin kirjoittamaan jotain...

      Poista