torstai 8. tammikuuta 2015

Ihana kipu

Eilen kävin PT:n kanssa läpi treenieni liikkeet. Minulla on ohjelmassa kaksi normaalia koko kropan salitreeniä (joissa tosin molemmissa aina kolmen liikkeen supersarjoja), yksi erikoistreeni jossa tehdään neljää liikettä putkeen 25 minuutin ajan niin monta kierrosta kuin ehtii (parantaen tulosta kerta kerralta), ja yksi kehonpainolla tehtävä (koti)treeni. Kotitreeniä ei eilen katsottu, mutta kaikki nuo salitreenien liikkeet käytiin läpi kaksi kertaa. Siis kaiken kaikkiaan 22 liikettä kaksi sarjaa eli yhteensä 44 liikettä. Uskotteko että oli kunto koetuksella ja tänään lihakset kipeinä?

Noiden lihaskuntotreenien lisäksi ohjelmaani kuuluu yksi HIIT ja yksi matalamman sykkeen aerobinen viikossa. HIITiä olen kokeillut vain kerran PT:n kanssa, saa nähdä kuinka kauan menee ennen kuin saan siitä kunnolla tehoja irti omin avuin...

Huomenna menemme miehen kanssa laivalle, jossa on tiedossa hyvää ruokaa ja juomaa sekä huomisiltana että lauantaina, mutta sitten palaan takaisin ruotuun ja maanantaina aloitan virallisesti (jo tällä viikolla harjoittelemani) herkkulakon joka kestää ainakin 71 päivää ellei vielä joku Facebook-kavereistani tykkää statuksestani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti