maanantai 19. tammikuuta 2015

Viime viikon liikuntasaldo ja pari ruokakuvaa

Uutta PT-yhteistyötä on nyt takana yksi "virallinen" viikko, ja sain kasaan ohjelmaan kuuluvat liikunnat eli kolme lihaskuntotreeniä, yksi HIIT ja yksi 50min sauvakävelylenkki matalammalla sykkeellä. Olen melko varma siitä, että ihan joka viikko en tähän pysty. Salitreenit kun ovat kaikki koko kropan treenejä eli niitä ei oikein viitsi tehdä peräkkäisinä päivinä, ja PT ohjeisti että HIITin jälkeen olisi hyvä olla lepopäivä. Sen vuoksi on melkein pakko tehdä yksi lihaskuntotreeni (eli käytännössä kotitreeni) viikonloppuna, samoin se pitempi aerobinen. Pitää ehkä kokeilla, jos joskus ehtisin tehdä päivän aikana sekä aerobisen (vaikka aamulla) ja lihaskuntotreenin iltapäivällä. Jos siis viikonloppu on täynnä ohjelmaa tai ollaan vaikka reissussa niin silloin en siis paljon ehdi kuntoilemaan.
Oli miten oli, olen tyytyväinen jokaisesta viikosta jolloin saan kasaan viisi liikuntakertaa, ja ylipäätään jokaisesta liikuntakerrasta.

Tässä taas muutamia ruokakokeiluja viime päiviltä:

Salitreenin jälkeinen ateria eli chili con carnea ja perunoita

Kukkakaali-juustotikkuja, söin yhtenä päivänä iltapalana ja parina päivänä välipalana

Lepopäivän päivällinen eli uunibroileria (kypsyysaste täydellinen kun heitin uuniin sauvakävelyn ajaksi), kaalia, fetaa, cashew-pähkinöitä ja marinoituja punasipuleita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti