lauantai 28. helmikuuta 2015

Hyvää synttäriä minulle!

Minulla oli eilen syntymäpäivä. En odottanut lahjaksi mitään, tai siis olin sopinut miehen kanssa että ostan itselleni uudet juoksukengät jotka hainkin kaupasta jo alkuviikosta. Kengät eivät tulleet kovin kalliiksi, sillä maksoin osan miehen töistä saamillaan lahjakorteilla ja kengät olivat alennuksessa. Olisin halunnut ostaa samanlaiset Asicsit jotka minulla jo on, mutta viime vuoden alennnuksessa olleesta mallista ei enää ollut kokoja jäljellä, eikä budjetti riittänyt ostamaan tämän vuoden väriä. Ostin siis Niken kengät, mutta sain niihin kuitenkin kuukauden kokeiluoikeuden eli jos eivät ole hyvät jalassa niin saan vaihtaa ne toisiin juoksukenkiin.

Eilen aamulla oli siis ihana yllätys, kun sain mieheltä aamulla paketin josta paljastui uusi sykemittari! Kun lueskelin käyttöohjeita, tajusin että siinä on myös aktiivisuusmittari. Lisää motivaatiota siis kiivetä ylös portaita ja kävellä aina kun mahdollista.

Syntymäpäivälahjani

Halusin ilahduttaa työkavereita synttäreideni kunniaksi, ja lapsetkin halusivat kakkua. Ajattelin ensin tehdä raakakakkua, mutta totesin etten millään viitsi ostaa kaikkia tarvittavia ainesosia (palkkakin oli vasta tulossa). Siksi päätinkin ennemmin testata Even blogissaan esittelemää proteiinikakkua. 


Tein kakun muuten ohjeen mukaan, mutta kaksinkertaisena. Lisäsin taikinaan pakastemustikoita ennen uuniin laittoa, ja lisäksi laitoin kuorrutukseen rahkan lisäksi myös vispikermaa ja makeutukseksi hieman sokeria. Lapset halusivat koristella kakun kaapissa olleilla sydänmarmeladeilla. Kakku oli kyllä hyvää, mutta itse söin vain tuon kuvassa näkyvän pienen palan samalla kun maistelimme kakkua lasten kanssa. Loput vein töihin, ja iltaan mennessä kakku olikin kadonnut parempiin suihin.

Ennen töihin menoa kävin kuitenkin testaamassa nuo uudet lenkkarit - ja myös sykemittarin. Koska en ole juossut koko talveen, jalat eivät alkumatkasta meinanneet oikein tykätä, mutta juoksin alkuksi vain pikkupätkiä ja kävelin aina kun jaloissa meinasi tuntua pahalta. Loppumatkasta sain jo juostua pitempiä pätkiä, kun jalat alkoivat lämmetä. Luulen että uudet kengät toimivat ihan mukavasti, kunhan vaan aloitan lenkkeilyn rauhallisesti.


2 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta ja myöhässä tietenkin. :D

    Miten kävi sun entisten juoksutossujen? Ostitko viime keväänä? Toivotaan, että nämä rullaa ihan itsekseen. :-) Kerro sitten miten juoksu lähtenyt käyntiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin viime keväänä juoksukengät, ja käytin niitä rinnakkain toissakeväänä ostettujen kanssa (joita en jalkavaivojen takia käyttänyt silloin ollenkaan koko vuonna). Nyt ostin siis uudet, mutta ehkä käytän kuitenkin välillä noita viime vuonna ostettujakin. Ne viime keväiset new balancet on kans aika kivat, mut ehkä mä kuitenkin tykkäsin juosta asicsseilla enemmän, kun jalat oli kunnossa :)

      Poista