sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mittapäivitys ja uudet ohjelmat

Eilen oli taas "virallinen" punnitus- ja mittauspäivä, edellisestähän on nyt neljä viikkoa.
Tuloksia ei ole tullut kovinkaan paljon, mutta vähän kuitenkin. On se kumma juttu, miten painoa pääsi kertymään loppuvuodesta kuin silmissä, mutta pois näitä kiloja ei tunnu saavan millään! Jotenkin näen muka peilissä enemmänkin tuloksia kuin mitä grammat tai sentit antaisivat olettaa, mutta ehkä koko homma on kiinni asenteesta? Viime aikoina olo on ollut oikein hyvä ja positiivinen, niin ehkä sen vuoksi peilistäkin tuntuu katsovan huomattavasti hoikempi nainen kuin jokin aika sitten.

Tässä siis eilisen mitat: paino 79,8kg (viimeksi 80,9kg), Napa 90cm (93cm), Vyötärö kapein 87cm (87cm), Lantio (levein) 113cm (113,5cm), Reidet 60cm (61cm), Rinnanalus 88cm (88,5cm), Hauis/Alli oikea 30cm (30cm), vasen 30cm (30cm).

Sain muutama päivä sitten PT:ltä uudet ohjelmat. Kalorimäärä tippuu noin parilla sadalla kilokalorilla päivässä, rasvan määrä vähenee huomattavasti mutta vastaavasti hiilareita tulee ruokavalioon lisää. Olen jo tällä viikolla syönyt uuden ruokavalion mukaan, ja kumma kyllä hiilareita on jopa hankala saada kasaan. Aamulla voisin syödä helposti puuroa, mutta se on ainut ateria johon PT ei antanut lupaa lisätä hiilareita. Lounaalla en osaa syödä muuta kuin salaattia, eli käytännössä loppupäivä on sitten aika hiilaripitoinen. Pitänee kai lisätä lounaan ja välipalan kylkeen vaikka joku hedelmä, jotta päivällisellä ja iltapalalla ei tarvitse syödä niin paljon hiilareita...

Sain PT:ltä myös uudet treeniohjelmat. Jatkossa olisi tarkoitus tehdä viikon aikana kolme lihaskunto-ohjelmaa, HIIT sekä yksi rauhallisemman sykkeen pitempi aerobinen. Toisaalta haluan itse aloittaa myös juoksukunnon kehittämisen, mutta ehkäpä saan sellaisenkin treenin sopimaan viikkoaikatauluuni. Huomenna käydään PT:n kanssa uudet liikkeet läpi, aika tuttuja liikkeitä suurin osa, mutta muutama outo juttu eli kiva treenata niitä heti yhdessä.

Karkkilakkoa minulla on voimassa vielä kuukausi (ja neljä päivää päälle), mutta olen kyllä viime aikoina hyödyntänyt ihan kiitettävästi itselleni antamaani lupaa syödä tarjoiluja kyläreissuilla. Parin viikon sisällä on nimittäin ollut firman juhlat, laskiainen, kahdet lastenjuhlat ja yhdet vaatekutsut. Olen kuitenkin pitänyt huolen siitä, etten ole päästänyt herkuttelua överiksi, vaan jälkikäteen syömisiä Kiloklubiin merkatessani olen huomannut että päivän kalorimäärä on pysynyt suunnilleen kurissa firman bilepäivää lukuunottamatta. Eilen sain itse asiassa taputtaa itseäni selkään, kun kävin hakemassa koko perheelle päivällisen Heseltä enkä sortunut kerrosaterian houkutukseen vaan tilasin itselleni kiltisti kanasalaatin. Mutta johtuisikohan painon hidas tippuminen kuitenkin noista kutsujen tarjoiluista, vaikka päivän kalorimäärä ei olekaan pahasti ylittynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti