perjantai 20. maaliskuuta 2015

Laiskuutta vai järjenkäyttöä?

Tällä viikolla olen saanut treenattua kahdesti. Keskiviikkona treenasin salilla PT:n kanssa ja eilen tein puolen tunnin hölkkälenkin (tosin kävelin aina välissä). Alkuviikon olo oli väsynyt ja flunssainen, joten sen vuoksi kuntoilu jäi silloin väliin. Tänään minun oli tarkoitus käydä taas salilla, huominen päivä menee kokonaan laivalla ja sunnuntaina olisi suunnitelmissa rauhallisempi sauvakävelylenkki.

PT:n treeni sai kuitenkin etureiteni niin kipeiksi että pystyn juuri ja juuri kävelemään. Ajattelin eilen illalla, että en anna sen estää treenaamista vaan käyn salilla tekemässä yläkropan ohjelman. Tänä aamuna kapuloita rattaisiin toi kurkku, joka on ollut paljon kipeämpi kuin vielä kertaakaan näiden parin viikon aikana jotka olen kärsinyt on/off -flunssaista oloa, ja nenäkin on ihan tukossa. Päänsärystä ja silmien kirvelystä puhumattakaan. Joudun siis toteamaan että on parempi ottaa tämä päivä rennosti, jos haluan jaksaa päivystää huomenna laivan leikkipaikan vieressä. Eikä muutenkaan ole hyvä treenata flunssaisena.

Tunnen silti itseni laiskuriksi. Kuumetta ei ole - kuten normaalistikaan - ja ainoat flunssan oireet ovat kurkkukipu, tukkoinen nenä, päänsärky ja silmien jomotus. Mietin jo että olisikohan kyseessä siitepölyallergia, vaikka se ei yleensä vielä tähän aikaan vuodesta vaivaakaan, mutta reilun viikon kestänyt antihistamiinien syönti ei ainakaan vielä ole auttanut lainkaan. Ehkä siis tyydyn lepäilemään tämän päivän ihan rauhallisesti - töissä saa onneksi istua - ja tankkaamaan itseni täyteen vitamiineja ja tätä ihanaa viherjuomaa:


1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihan mun perusflunssilta, mulle ei juuri koskaan tule kuumetta vaikka muuten on kurkkukipua, päänsärkyä, nuhaa ja/tai yskää! Siinä mielessä onkin hyvä, että töihin ei ole ns. "kuumerajaa" eli voin jäädä kotiin sairastamaan. Olo on kyllä yleensä niin heikko, ettei työnteosta oikein edes tulisi mitään.

    Toivottavasti et ainakaan pahasti sairastu tai voihan se tosiaan olla siitepölyallergiaakin!

    VastaaPoista