perjantai 27. maaliskuuta 2015

Painopäivitys

Huomenna olisi taas aika tehdä viralliset mittaukset ja punnitus, kun edellisistä on neljä viikkoa. Siskoni tulee kuitenkin meille tänään kylään perheineen, enkä viitsi alkaa mittailemaan itseäni huomisaamuna vieraiden edessä. Tein siis mittaukset ja punnituksen tänään, tässä tulokset:

Paino 79,1kg (viimeksi 79,8kg)
Napa 89cm (90cm), Vyötärö kapein 83cm (87cm), Lantio 113cm (113cm), Rinnanalus 86cm (88cm), Reidet 60cm (60cm), Hauis/Alli 30cm (30cm)

Tulosten mukaan lantiolta ja reisistä ei olisi muka lähtenyt mitään, mutta vyötärön seudulta on senttejä hävinnyt. Sinänsähän on pääasia että senttejä lähtee edes jostain, mutta jotenkin kummastuttaa nuo reidet jotka eivät vaan kapene millään. Tunnen kyllä nytkin, miten ne ovat täynnä nestettä jalkapainotteisten treenien vuoksi, eli niihin saattaa tulla lihastakin koko ajan vähän lisää, mutta haluaisin kyllä saada reisiäkin kapeammiksi. Sain muuten hiljattain lahjaksi Superdry:n college-housut. Koko on M, ja housut menevät kyllä jalkaan mutta ovat niin tiukat reisistä ettei niitä kehtaa pitää jalassa edes kotona saati ihmisten ilmoilla. Vastaavasti paitakoko minulla on jopa S (yleensä kyllä M), eli koen olevani jotenkin epäsuhtainen ylä- ja alakropan kanssa. Toisaalta paksut reidet on helppo piilottaa vaikka hameen alle, mutta silti.

Todistusaineistoa ihanista, mutta liian tiukoista housuista. Eivät ne jalassa purista vaan ovat ihan mukavat, mutta ne jalassa ei vaan kehtaa olla...

Toisaalta ihmettelen sitä, miten paino ei ole tippunut tuon enempää neljässä viikossa, mutta olenko tehnyt jotain väärin? Olen kyllä pysynyt ihan hyvin ruokavaliossa, ja kuukauden aikana on ollut vain kaksi päivää jolloin olen syönyt selkeästi yli kulutuksen (jopa yli 3000kcal vuorokauden aikana) eli iso-A:n synttärijuhlilla sekä viime viikonloppuna laivalla. Toisaalta olen käynyt parillakin vaatekutsuilla joissa söin tarjolla olleita leivonnaisia, mutta kun kirjasin niitä syömisiä kiloklubiin niin päivän kokonaiskalorimäärä pysyi kuitenkin miinuksella kulutukseen nähden tai maksimissaan hipoi nollaa. Makrot ovat olleet suhteellisen kohdallaan, hyvin vähän on ollut heittoja siitä mitkä PT ohjelmaani laittoi.

Toisaalta en ota suurtakaan stressiä aiheesta. Tällä hetkellä voin hyvin ja tunnen oloni melko virkeäksi. Aamuisin en saa nukkua koskaan niin kauan kuin haluaisin ja välillä päivän aikana väsyttää, mutta olo on perushyvä ja jaksan treenata monta kertaa viikossa. Monet loppuvuoden aikana pieniksi jääneistä vaatteista menevät jo päälle ja kehtaan näyttäytyä niissä kodin ulkopuolella, enkä muutenkaan tunne oloani niin lihavaksi ja turvonneeksi kuin vuoden alussa. Ajatukset ovat siis ehkä vähän ristiriitaiset, kun vaa'an lukema ei ole tippunut ja senttejäkin on hävinnyt vain vyötäröstä, mutta peilistä katsoo kuitenkin aika sopivan kokoinen nainen noita reisiä lukuunottamatta.

Saa nähdä mitä pääsiäisen jälkeen alkava kiristely saa aikaiseksi, lähtisivätköhän kilot ja sentit vihdoinkin pienenemään?

Edit la 28.3. Nyt lauantai-aamuna vaaka näyttää 78,4kg eli 700g vähemmän kuin eilen. Eilinen oli lepopäivä eli liikunnan aiheuttamaa turvotusta on siis varmaan lähtenyt. Koska tänään olisi virallinen punnituspäivä, niin merkkaan nyt tämän matalamman lukeman viralliseksi painoksi, mitat olkoon eiliset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti