torstai 10. huhtikuuta 2014

Uusia lihaksia

Tiistaina treenasin taas PT:n kanssa, ja tällä kertaa selkää. Olin kuvitellut tekeväni ylätaljanvedon oikein, mutta kun tekniikka tuli kuntoon niin painot tippuivat ja selkälihaksiin sai oikeasti tuntuman. Eilen selkä olikin ihan järkyttävän kipeä, lapaluiden välissä oli iso joukko lihaksia, jotka ilmoittivat olemassaolostaan varmaankin ensimmäistä kertaa ikinä. Minulla oli kyllä varattuna aika hierojalle, mutta se oli enemmänkin rentouttava kuin lihaksia avaava hieronta (vaikka olikin aivan ihana). Viime yönä selkä olikin jo niin kipeä, että oli pakko hakea lääkekaapista lihasrelaksantti ja särkylääke jotta sain unen päästä kiinni. Mutta ehkä siis saan jatkossakin lihaksiin jotain tuntumaa kun tekniikka on kunnossa, näin kipeäksi lihakset eivät varmaankaan enää tule.

Olin muuten eilen aamulla niin hullu, että laitoin herätyskellon soimaan klo 5.40. Vaatteet päälle, autoon ja työpaikalle, ja aamulenkki uusilla lenkkareilla Aurajoen rannalla. Ehdin hyvin kahdeksaksi töihin, ja raitis ilma herätti mukavasti. Normaalisti en jaksa aamulla herätä ennen kuin on pakko, mutta koska minulla oli hieroja heti työn jälkeen (eikä sen jälkeen saa treenata) niin tuo oli hyvä ratkaisu. Pikku-a:n yö oli kyllä vähän levoton ja tyttö heräili muutaman kerran, mutta koska sain toissayönä nukuttua kahdeksan tuntia putkeen ilman yhtään herätystä (oli a kyllä pari kertaa herännyt, mutta olin ilmeisesti niin väsynyt etten herännyt niin kuin yleensä ja mies oli käynyt tytön luona) niin eilen ei haitannut herätä aikaisin.

Tänään en olisi kyllä samaan pystynyt. Pikku-a heräsi seitsemältä, ja olin vielä siinä vaiheessa todella väsynyt. Mies vaan ei tehnyt elettäkään noustakseen, joten minä nousin. Olisiko unen laatu ollut tosiaan vähän huonoa kipeiden selkälihasten vuoksi kun näin väsyttää. No, iltavuoro kutsuu ja ennen sitä salille.

Viikon kolmannen kävely-/juoksulenkin teen viikonloppuna. Tällä hetkellä ohjelmassa on yhteensä noin 22min kävelyä ja 8min hölkkää, mutta juoksuosuudet alkavat vähitellen kasvamaan. Jaloissa tuntuu vielä ihan hyvältä, tosin eilen jumppasin jalkapohjiani töissä tennispallon avulla jotta saan jännekalvoa venytettyä. Se auttoi viime kesänä kun plantaarifaskiitti vaivasi pahimmin, ja jospa sen avulla saisin vaivat pidettyä poissa...


Tällainen oli odottamassa eilen hierojalla. Sain istua muutaman minuutin tuolissa, liottaa jalkojani lämpimässä vedessä ja hörppiä teetä ennen hieronnan alkua.


Ei ihan normaali hierojan pöytä. Olin siis ostanut hieronnan grouponin kautta, ja yllätyksekseni kyseessä oli thai-hierontapaikka. Kyseisiä hierojia kohtaan taitaa moni tuntea vähän epäluuloa, mutta oli todella rentouttava hieronta jossa hierottiin kroppa varpaista päänahkaan. Kaikki pehmeällä patjalla maaten hämärässä valaistuksessa, ihanaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti