perjantai 21. joulukuuta 2012

Viimeinen punnitus ennen joulun turvotuksia

Vaaka näytti aamulla 72,4kg. Ihan kiva lukema ottaen huomioon että viikko sitten painoa oli kilo enemmän, ja herkutellut olen ihan liikaa. Vatsatautihan tiputti painoa alaspäin, mutta siitä parannuttuani olen taas syönyt ihan liian epäsäännöllisesti ja epäterveellisesti. Oikeastaan en ole edes vielä kunnolla vatsataudista parantunutkaan, sillä vatsaa on pistänyt lähes koko ajan ja vessassa saa juosta tavallista useammin. Ehkä jos olisin saanut pidettyä syömiset kurissa, olokin olisi parempi, mutta kun olo on vähän huono niin syöminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Ainakaan terveellisesti syöminen...

Yritän nyt ajatella positiivisesti, että Liten alkuun on enää kolme viikkoa. Ei siinä ajassa ehdi mitään peruuttamatonta tapahtua vaikka en dieetin mukaan söisikään. Ja joulunahan on muutenkin lupa herkutella. Vähitellen toivo alkaa herätä että jopa pääsisimme jouluna vanhempieni luo, sillä pikku-a ja mies ovat yhä terveitä. Pelkään vieläkin että he sairastuvat vatsatautiin juuri kun kaikki tavarat on pakattu, mutta toivon että eivät...

Aivotoimintani on tällä hetkellä lähestulkoon nollassa, eli taidanpa kaivautua vällyjen väliin Remeksen kirjan kanssa nyt kun pikku-a on päiväunilla ja iso-A katselee lastenohjelmaa...


2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi, kun etsin superdieettaavia ihmisiä. Ilmoittauduin itse ensikertaa superdieettiin toiveena laihtua vihdoinkin ja päästä jojottelusta eroon.
  Olisi mukava kuulla kirjoitusta, miten laihtuminen on vaikuttanut elämääsi, erityisesti parisuhteeseen ja lasten kanssa jaksamiseen? Vai huomaako eroa?
  Sitten toinen kysymys: kuinka paljon sinulla meni rahaa kaikkiin lisäravinteisiin, joita superdieetti vaatii? Tuleeko hirveän kalliiksi?
  Kiitos jo etukäteen jos viitsit kirjoittaa aiheista, ja onnea vielä upeasta painonpudotuksesta!
  T: Äiti ja vaimo myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada joku kerta kirjoitettua vähän tarinaa näistä aiheista. Elokuussahan olen jo kerran kirjoittanut fiiliksiäni laihtumisen vaikutuksista, mutta onhan senkin jälkeen painoa vielä pudonnut.

   En muista tarkkaan, kuinka paljon rahaa superdieetissä meni, mutta jos ostaa kaikki lataus-, treeni- ja palautusjuomat niin niihinhän menee jo 100e puhumattakaan rasvanpolttajista tms. Toisaalta nuo purnukat kestävät aika pitkään, mutta alkupanostus on aikamoinen jos siis kaikki haluaa.

   Poista