sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Voihan KÄÄK!

Kävin tänä aamuna sauvakävelyllä. Lähtiessäni puin päälle ulkovaatteita, ja oli melko shokki huomata että toppahousut eivät menneet kiinni! Toissapäivänä ne olivat viimeksi jalassa, ja menivät kiinni ihan hyvin. Turvotusta on siis ihan älyttömästi ja lisää vaan tulee. Vai kuinkahan suuri osa siitä on sitä itseään eli läskiä?? Suklaan syönti ei ole yhtään vähentynyt viime päivinä, ja eilen tuhosimme miehen kanssa iltapalaksi joululahjaksi saamamme brien ja sinihomejuuston suolakeksien ja pipareiden kera. Tänään teemme päivälliseksi tortilloja, mutta lupaan että viimeistään 1.1.2013 mun herkuttelu taas loppuu - tai ainakin vähenee huomattavasti. 

Itsekuri ja motivaatio ovat täysin kadoksissa varsinkin kun kaapissa on suklaata vielä yli kilo. Ja kun on tällainen (suklaa-)hiilariaddikti, niin putkea on kovin vaikea saada katkaistua. Vuoden vaihtumisen kunniaksi ehkä siis vielä herkutellaan, mutta ne suklaat mitä jää yli saavat pysyä kaapissa muutoin kuin herkuttelupäivinä. Ja kun Lite alkaa niin ei tule niitäkään pidettyä. Suunnitelmat ovat Liten varalle kyllä kovat, aikomuksena olisi esim. herätä ensimmäisen viikon aikana aamulenkille jo ennen kuutta jotta ehdin kahdeksaksi töihin. Salille en nimittäin pääse koko viikkoon, sillä itse olen töissä klo 8-16 ja mies pääsee töistä vasta seitsemän aikaan. Saa nähdä onnistuvatko nuo aamulenkit, mutta yritän kumminkin.

Ennen Liten - ja töiden - alkua on kuitenkin vielä kaksi viikkoa aikaa saada tätä "jouluturvotusta" pois, kunhan ensin herkuttelen vielä tämän vuoden loppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti