perjantai 15. maaliskuuta 2013

"Pikkuiset kultakalat lammessa ui..." eli Buzzataan taas

Otsikon laulu soi nykyään päässäni lähes päivittäin. Syynä on Buzzadorin viimeisin kampanja johon olen päässyt mukaan. Saimme nimittäin kotiin kaksi rasiaa Möllerin Omega-3 Pikkukalat -tuotetta.



Pikkukalat Pähkinänkuoressa (Lainattu Buzzadorin kampanjaesitteestä):
• Sisältää elintärkeitä Omega-3-rasvahappoja
(DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.
• Sopii koko perheelle.
• Hedelmänmakuinen.
• Pehmeän purtava ja helppo niellä.
• Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.
• Ei sisällä säilöntäaineita.
• Sisältää ksylitolia ja sorbitolia.

D-vitamiinia päiväannoksessa eli kahdessa kalassa on 10 mikrogrammaa, mikä on saman verran mitä olen antanut lapsille muutenkin. Viimeisten parin viikon aikana olenkin tavallisen vitamiinipastillin sijaan antanut heille pikkukaloja, joita lapset rakastavat. Kahden kalan jälkeen he jäävät aina pyytämään "lisää pikkukaloja", eivätkä aina meinaa hyväksyä vastaukseksi sitä että "saatte lisää huomisaamuna".


Omaan makuuni pikkukalat eivät ole lainkaan, sillä itse maistan hedelmän maun alta kalan maun, ja yhteisvaikutelma on suoraan sanoen kamala. Lapset eivät kuitenkaan tunnu tuota makua huomaavan, tai sitten se ei vain haittaa heitä... Luovutan siis ilomielin oman osuuteni pikkukaloista lapsille ja syön omegat kapseleina ja d-vitamiinin erikseen.



Ulkonäöltään Möllerin Omega-3 Pikkukalat muistuttavat kalaa vain etäisesti, mutta ilmeisesti tarpeeksi sillä kyllä lapsetkin ne kaloiksi tunnistavat.



Iso miinus noissa pikkukaloissa on hinta. Olen nähnyt niitä myynnissä muistaakseni reilun kymmenen euron hintaan apteekissa, verkkokaupoissa ne näyttävät maksavan 12-13e. Mielestäni se on aika suolainen hinta D-vitamiinista verrattuna normaalisti käyttämiimme imeskelypastilleihin, joita saa 200 kappaleen purkin vähintään samaan hintaan kuin 45 kappaleen paketin pikkukaloja, joita täytyy kaiken lisäksi ottaa kaksi kerralla. Voisin kuitenkin kuvitella ostavani Möllerin Pikkukaloja ihan vain saadakseni lapset syömään jatkossakin hyviä rasvahappoja. Vielä en tiedä ostanko niitä vai en, mutta mahdoton ajatus se ei ole...

Jos muuten haluat lukea Buzzadorista lisää, piipahta täällä tai selaa tämän blogin Buzzador-tunnisteella varustettuja tekstejä, ja jos haluat liittyä mukaan tee se tämän linkin kautta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti