maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tasan tavoitteessa

SD Extra 2013:n ensimmäisen viikon jälkeen puntari palkitsi näyttämällä lukemaa 69kg, joka on tarkalleen tavoitepainoni. Olen onnellistakin onnellisempi siitä ja vannon, etten enää päästä painoani yli 70 kilon - ainakaan pysyvästi. Nyt onkin sitten viisi viikkoa aikaa saada kroppaa sen verran timmimmäksi ettei tuo maaginen raja ylittyisi edes tankkauspäivien jälkeen.

Jotenkin on kovin vaikea kuvitella, että painoni alkaa tosiaan jo kuutosella. Ties kuinka monena aamuna olen ollut vähällä kirjoittaa painoseurantaani painoksi 96 enkä 69. Välillä en meinaa millään hahmottaa sitä, että olen oikeasti jo normaalipainoinen!
Tänään kävin taas töiden jälkeen salilla tekemässä SD Extran EFBW4-salitreenin ja hiki virtasi. Oikean treenibloggarin tapaan piti tietysti myös napsia peilin kautta itsestä kuvia treenitauolla ;) Joissain kuvakulmissa takamuskin näyttää jo aika hyvältä, toisissa taas aivan muodottomalta...

Jos vain pääsisin pömppövatsasta eroon niin olisin enemmän kuin onnellinen, mutta se taitaa olla ongelma joka katoaisi vain kirurgin veitsen avulla...

Tällä hetkellä minulla on mietinnässä SD extran aikaiset vapaasyöntipäivät. Juhlimme 16.3. iso-A:n syntymäpäivää, ja tuolloin olen ajatellut syödä vapaasti. Päivä on myös aika tarkkaan SD Extran puolivälissä. Siitä ei kuitenkaan ole kuin runsas viikko siihen, kun lähdemme koko perheen voimin Silja Linen risteilylle, jonka ohjelmaan kuuluu sekä lounasbuffet että aamupala noutopöydästä. Mitä luultavimmin syönkin siis myös laivalla vapaasti, sillä haluan myös nauttia elämästä varsinkin kun tavoitepaino on jo saavutettu.

Viimeinen harkinnan alla oleva päivä on tulevana lauantaina, jolloin saamme lapset yökylään miehen vanhempien luokse. Tavoitteena on saada maalattua kodista ainakin lastenhuoneen seinät, mutta käymme luultavasti myös elokuvissa. Mietinkin, että kuinka hoidan syömiset viikonloppuna. Jos herkuttelen silloinkin, niin minullehan tulee vapaasyöntipäivä kolmena peräkkäisenä viikkona mikä alkaa varmasti jo hidastamaan painonpudotusta ja kiinteytymistä... Toisaalta käymme elokuvissa todella harvoin, jonka vuoksi tekisi niin mieli sallia itselle popcornia. Viime kesänä selvisin leffareissusta proteiinipatukan ja itse suolaamieni cashew-pähkinöiden voimin, mutta onko nyt pakko? Ehkäpä jos siirtyisin noudattamaan laihduttajien ruokavaliota ylläpitäjien sijaan näiden viikkojen ajaksi? Voisiko viikonlopun - tosin vain päivän kestävä - vapaasyönti olla sitten (melkein) sallittua?

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tavoitepainosta! Olet tehnyt suuren työn.

  Itse en ainakaan tiukistelisi laivalla. Sen sijaan elokuvissa olisi mulle helpointa pysyä ruodussa, samoin lasten synttäreillä.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Upea suoritus! Näytät tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää!! Ootko kokeillut Nellie dellies karkkeja? Vähemmän kaloreita, enemmän kuitua. Niistä salty liquoricet (tai mitenköhän se kirjoitettiin) salmiakit on todella hyviä! Ja muutkin ihan ok hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tainnut koskaan maistaa niitä. Onneksi en koskaan ole ollut niin karkin perään, suklaa on mun heikkous... Onneksi suklaannälän saa nykyään tyydytettyä aika hyvin proteiinipatukan tai proteiinipuddingin voimin :)

   Poista