maanantai 11. maaliskuuta 2013

Uusia tuulia dieettirintamalla!

Tämän päivän olen ollut todella, siis TODELLA innoissani. Lähiaikoina ruokavalioni ja luultavasti myös treeniohjelmani tulevat nimittäin kokemaan muutoksia, en vain vielä tiedä mitä.

Tammikuun Superdieetin jälkeen perustimme 1-ryhmäläisten kanssa Facebookiin oman ryhmän, jonka kanssa meillä on ollut tiivistä ajatustenvaihtoa jo muutaman viikon ajan. Muutamia päiviä sitten eräs ryhmämme jäsen huomasi, että BodyCampilla alkaa LadyPower -haaste, johon voi hakea isommalla tai pienemmällä porukalla. Pistimme siis oman tiimin kasaan - allekirjoittaneen keksimällä - nimellä Ensi kesän kaunottaret. Teimme BodyCampille hakemuksen, ja tulimme hyväksytyksi haasteeseen 39 ryhmän joukossa. Hakijoita oli 92 ryhmää, eli sinänsä meillä oli oikein hyvä tuuri että tulimme valituiksi.

Minulla ei vielä ole mitään tietoa siitä, mitä tuleman pitää. Tiedän vain että valmennus kestää 6 kuukautta, ja että pienellä kuukausimaksulla saamme ilmeisesti ruokavalio- ja treeniohjelmat jotka suunnitellaan jokaisen oman tarpeen mukaan. Lisäksi haasteeseen kuuluu joitain yhteistapaamisia, ja kuuden kuukauden aikana osahaasteita joiden voittajajoukkueet (?) saavat palkinnoksi esimerkiksi PT-ohjausta tai treenivaatteita.

Aion tietysti pitää teidät kaikki ajan tasalla siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Joka tapauksessa olen varma siitä, että tiedossa on haastavat mutta myös hauskat kuusi kuukautta, joiden jälkeen kroppa on toivon mukaan entistäkin kiinteämpi...

3 kommenttia:

  1. Kuulostaapas huipulta! Tsemppiä koko ryhmälle!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mahtavalta :) Itse olen pudotellut painoa hiljakseen ja saanutkin alkuvuodesta -6kg :) Vielä ois n4kg pudotus siihen missä olin viime kesänä ja onneksi kesään on vielä aikaa, ehkäpä jopa saankin sen pois. Mun tahti on todellakin antidiettaamista, olen ainoastaan vähentänyt reilusto herkkujen ja pastaruokien syömistä ;D

    VastaaPoista
  3. Mä olen mukana tuossa kans :)

    VastaaPoista