sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ravintolassa

Eilen kävin iltapäivällä työpaikan salilla tekemässä jalkatreenin, jonka jälkeen poljin kuntopyörällä 25min intervallitreeninä. Sykemittari näytti kalorinkulutukseksi yli 900kcal, eli sain hyvällä omatunnolla mennä kaverin kanssa ravintolaan.

Alkupaloja emme ottaneet, mutta tarjoilija toi pöytään nachoja. Söin niitä oikein mielelläni, samoin tilasin 12cl punaviiniä.

Pääruoaksi söin cajun-kanaa ranskanperunoiden ja coleslawn kanssa. Ei todellakaan dieetin mukaista, mutta NAM!


Alunperin en ollut ajatellut ottaa jälkiruokaa, mutta sorruin sitten kuitenkin pähkinäsuklaakakkuun ja jäätelöön. Käyn kuitenkin harvoin ravintolassa, ja juuri eilen meitä muistutettiin Ms. Fitnessin FB-foorumilla että elämässä kannattaa noudattaa 90/10 -periaatetta. Eli jos syö 90-prosenttisesti ohjeiden mukaan, niin 10 prosenttia voi olla jotain muuta. Jos syö 6 ateriaa 7 päivänä viikossa, niin viikon aikana olisi neljä ateriaa jotka voisi ottaa rennommin - kunhan se ei, BodyCampin Markku Metsälän sanoja lainaten, "tarkoita, että vedät automaattisesti kaksi perhepitsaa, juot litran voisulaa ja käyt uimassa suklaajärvessä".

Ravintolasta suuntasimme ystäväni kanssa sinne teatterille ja katsoimme Rocky Horror Shown, joka oli aivan mahtava. Osaan lähes kaikki laulut ulkoa alkuperäisversiona, mutta se ei haitannut teatterinautintoa sillä suomenkielinenkin toteutus oli oikein mainio. Voisin hyvinkin käydä katsomassa näytelmän uudestaankin, mutta ei taida olla varaa keväällä tulossa olevan Lontoon reissun ja ostamieni PT-tuntien vuoksi.

Tänään on muuten ollut todella paha syömishimo. Koko ajan tekisi mieli napostella jotakin, mutta olen yrittänyt hillitä itseni. En tiedä johtuuko herkkujen himo eilisestä ravintolassa käynnistä vai kenties hormoneista, mutta aion pysyä ruodussa ensi lauantaihin saakka jolloin voin taas syödä vapaammin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti