keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Taudista toipuneena

Vatsataudin vuoksi minulta jäi väliin lauantain Ms. Fitness -tapaaminen, mikä harmittaa sillä siellä olisi ollut hyvä treeni ja olisin tavannut muita valmennukseen osallistuvia. Lauantaina oloni ei itse asiassa ollut enää edes kovin sairas, mutta närästi ja ahdisti kuitenkin vielä sen verran että katsoin parhaaksi pysyä kotona. Pystyin onneksi syömään normaalin ruokavalion mukaan. 

Lauantain päivällinen eli uunilohta, perunoita, porkkanoita ja kukkakaalia kuorrutettuna kevytkermaviiliin tehdyllä tsatsikilla joka on uusi suosikkini ruoan lisukkeena.

Sunnuntaina tein muulle perheelle päivälliseksi perunamuusia ja jauhelihakastiketta, ja muusista heille iltapalaksi perunarieskoja. Itse sorruin syömään lasten rieskojen jämät ja niiden päällä reilusti oivariinia. 

Tällaisia muu perhe söi, itsekin sorruin maistamaan

Painoon pieni pala rieskaa ei vaikuttanut, mutta vatsataudilla oli ehkä osuutensa siihen että vaaka näytti tänä aamuna 71,5kg. Muutenkin olo on viime aikoina ollut hoikempi kuin aikoihin, ja peilikuvakin on näyttänyt taas suhteellisen hyvältä. Varsinkin yläkroppa ja hartiaseutu näyttävät (ainakin treenin aikana) paljon aiempaa kiinteämmiltä ja hartiat jopa hieman leveämmiltä ja pyöreämmiltä kuin ennen, ikävä kyllä en ole saanut otettua valokuvaa jossa muutos myös näkyisi. 

Näkyvämpiä muutoksia odotellessa, tässä todiste siitä että poljen minä aika ajoin kuntopyörääkin, jaloissa oli vaan sen verran vauhtia ettei niitä paljon edes kuvassa näy...


Itse asiassa olen saanut pari aerobistakin jo tälle viikolle kahden salitreenin lisäksi. Eilen poljin tosiaan salin jälkeen 25min kuntopyörää intervallitreeninä, ja tänään ehdin polkemaan kotona crosstrainerilla 35min ennen kuin minun oli aika hakea lapset hoidosta. Runebergin päivän kunniaksi sorruin kyllä syömään runebergin tortun, jollaiset mies toi töistä tullessaan, mutta vastineeksi jätin päivälliseltä hiilarit pois ja iltapalarahkalta soijalesitiinin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti