Eilen tein kuitenkin päivälliseksi uunissa paahdettua ruusukaalia (seassa vähäsen öljyä, balsamico-etikkaa ja suolaa) karjalanpaistin seuraksi.
Tänään söin karjalanpaistilihojen kanssa sitten 300g raakaa kaalia. Oli tosi hyvää pitkästä aikaa, mutta leuat meinasivat väsyä kaikesta jauhamisesta...
Iso-A on myös ihastunut raakaan kaaliin, mutta pikku-a ei (taaskaan) välitä. Kaalia on kaapissa vielä iso kerä, eli eipä tarvitse muutamaan päivään keksiä mitä päivällislihojen kanssa söisin...
Mmmm, mä RAKASTAN kaalia myös.
VastaaPoistaMusta parasta on juustohöylällä raastettu kaalisalaatti, ehkä jotain kurkkua tms. mukana, mutta ilmankin kaali on parasta.
Sitä olen syönyt niin kuukausia, eikä rakkaus vaan laimene :D.
Parasta <3
Mä vedän ylesikoneen leikkurilla kaalin ohueksi suikaleeksi ja marinoin etikalla+vedellä sekä paljon mausteita. NAM sanon minä ja on riittoisaa :D
VastaaPoistaKiitti vinkeistä! Pitääkin testata seuraavaksi tuota etikka-vesimarinadia :)
VastaaPoista