maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kaalia

Kun yritin keksiä mitä ruokaa voisin syödä nyt, kun hiilarit ovat toistaiseksi poissa ruokavaliosta, muistin kaalin. Ensimmäisen superdieetin aikaan käytin sitä aika paljonkin, mutta sitten se unohtui täysin. En itse asiassa pidä kypsennetystä kaalista yhtään, ja esimerkiksi kaalilaatikko on yksi inhokkiruoistani, mutta raaka kaali on niiiii-in hyvää.

Eilen tein kuitenkin päivälliseksi uunissa paahdettua ruusukaalia (seassa vähäsen öljyä, balsamico-etikkaa ja suolaa) karjalanpaistin seuraksi.


Tänään söin karjalanpaistilihojen kanssa sitten 300g raakaa kaalia. Oli tosi hyvää pitkästä aikaa, mutta leuat meinasivat väsyä kaikesta jauhamisesta...


Iso-A on myös ihastunut raakaan kaaliin, mutta pikku-a ei (taaskaan) välitä. Kaalia on kaapissa vielä iso kerä, eli eipä tarvitse muutamaan päivään keksiä mitä päivällislihojen kanssa söisin...

3 kommenttia:

  1. Mmmm, mä RAKASTAN kaalia myös.
    Musta parasta on juustohöylällä raastettu kaalisalaatti, ehkä jotain kurkkua tms. mukana, mutta ilmankin kaali on parasta.
    Sitä olen syönyt niin kuukausia, eikä rakkaus vaan laimene :D.

    Parasta <3

    VastaaPoista
  2. Mä vedän ylesikoneen leikkurilla kaalin ohueksi suikaleeksi ja marinoin etikalla+vedellä sekä paljon mausteita. NAM sanon minä ja on riittoisaa :D

    VastaaPoista
  3. Kiitti vinkeistä! Pitääkin testata seuraavaksi tuota etikka-vesimarinadia :)

    VastaaPoista