keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Bulkkipäivät

Pahoitteluni pitkästä välistä kirjoittelussa. Viikonloppu meni reissussa vanhempieni luona, eikä todellakaan dieetin mukaan. Homma karkasi käsistä jo torstaina, kun söin ensin töissä sitä tekemääni nutella-bostonia. Kotimatkalla teki kamalasti mieli lisää hyvää, ja sorruin hakemaan lähikaupasta jäätelöä "synttäreiden kunniaksi". Se piti toki syödä yksin, ennen kuin hain lapset hoidosta. Kun mies tuli töistä kotiin, hän oli hakenut synttäriyllätykseksi pussillisen hunajapaahdettuja manteleita. Ajattelin ensin että ne voisi säästää viikonlopun automatkalle, mutta söimme ne kuitenkin saman tien. Samoin minun piti maistella muutama suklaa synttärilahjastani. 

Perjantai jatkui samaan malliin. Kävin ystäväni kanssa lounaalla food courtissa, ja salaattilounaan sijaan päädyin syömään kiinalaista. Lisäksi hain vielä suklaata työpaikalla syötäväksi hiilarihumalassani. 

Lauantaina ajelimme sitten vanhempieni luo, ja päivä meni dieetin mukaisesti. Perillä söin kuitenkin mitä tarjolla oli, eli nakkeja ja ranskalaisia. Illalla meni myös useampi tuore karjalanpiirakka sekä omenapaistosta, jäätelöä ja munkkia kahvipöydässä. Sunnuntai ei mennyt sen paremmin, kun herkuttelin siskonpojan synttäreillä kaikella mahdollisella sipseistä täytekakkuun ja laskiaispulliin. Kotimatkalla tuhoutui vielä iso karkkipussikin, samoin Hesen kerrosateria. 

Viikonlopun järjettömän herkuttelun jälkeen oli taas ihana palata normaaliin ruokavalioon heti maanantaina, eikä minun ole tehnyt edes mieli herkkuja (ainakaan paljoa). Vaaka ei hiilariturvotuksen vuoksi näytä kovinkaan armollisia lukuja, mutta ehkä se taas siitä laskee. Odotan jo innolla perjantaina tulevaa ohjelmapäivitystä, nyt pitäisi kai alkaa loppukiristely...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti