perjantai 14. maaliskuuta 2014

Se tunne...

... kun huomaa salitreenin jälkeen, että laukussa on kyllä kahdet puhtaat alushousut mutta ei yksiäkään sukkia. Märät ja hikiset sukat on niiiiin ihana vetää takaisin jalkaan...

5 kommenttia:

 1. Heh :D
  Mä tiedän niin tunteen!
  Mä olen unohtanut myös mm. rintaliivit, alushousut tai esim. PAIDAN kotiin. Siinä on sitten ollut kiva tehdä töitä pelkässä fleecetakissa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta, ennemmin märät sukat kuin märät alushousut... ;)

   Poista
 2. On uskomatonta, että vaikka salikamoja on nyt jo vuoden pakannut monta kertaa viikkoon ja sitäkin ennen ryhmäliikuntaan, niin silti monesti jotain unohtuu. Parasta on kun on menossa tekemään juoksumatolle juoksutreeniä ja huomaa unohtuneensa urheilutopin kotiin. Joskus olen joutunut laittamaan uimapuvun ja normaalit rintsikat, että pystyy jotenkin treenaamaan.

  VastaaPoista
 3. Mulle toi on ihan jokakertaista. Enemmän unohdan kuin muistan. Milloin on sukat, alushousut, liivit, kengät, pyyhe tms jäänyt matkasta. Viimeksi lähtiessäni tankkasin ääneen, että kaikki on matkassa ja isäntä tokas, että ihan turhaa siinä mietit koska jotain on unohtunut kuitenkin. Joo niin olikin, sillä kertaa suihkutossut :D Banaani on kans sellainen joka usein jää kotiin..

  VastaaPoista
 4. Itse olen tähän asti muistanut ottaa kaiken tarvittavan mukaan. Kengät, hanskat, pyyhe nyt onkin pukuhuoneen kaapissa, eli tarttee vaan kuskata vaatteita mukana. Ehkä taas muistan jonkun aikaa kaiken :)

  VastaaPoista