perjantai 4. heinäkuuta 2014

Eka hopotus: Nestle Shredded Wheat

Liityin hiljattain suosittelumedia Hopottajiin, ja pääsinkin heti testaamaan Nestlen Shredded Wheat -muroja. Tuotteen kuvaus on seuraava:

Nestle Shredded Wheat uutuusmurot ovat kuitupitoisia täysjyvävenhnätyynyjä, jotka sisältävät herkullista vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Murot on kehitetty osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Nestlen Shredded Wheat murot ovat oivallinen aamupala ja ne käyvät loistavasti myös välipalaksi. Murot maistuvat erilaisten maitotuotteiden, kuten maidon, jogurtin tai rahkan kanssa tai niitä voi napostella sellaisenaan.


Paketti saapui postissa viime viikolla, ja pääsimme heti maistelemaan. Itse oikeastaan ole muroihminen, sillä syön mieluummin aamulla vaikkapa puuroa ja iltapalaksi esimerkiksi rahkaa. Ravintosisältöä on hankala verrata muihin muroihin, kun meille ei paljon niitä osteta, mutta esim. meiltä löytyviin riisimuroihin verrattuna kaloreita on vähäsen vähemmän, 346kcal/100g vs. 383 kcal/100g. Hiilihydraatteja näissä on 71,6g (riisimuroissa 87g), sokereita 18,1g (riisimuroissa 10g) ja ravintokuitua 8,2g (riisimuroissa 1g). Vaikka sokeria onkin siis enemmän, niin muuten nämä murot ovat ehkä aavistuksen terveellisempiä.


Pelkiltään murot maistuvat alkuun vähän kuivahkoilta. Murojen kuori on tyypillistä täysjyvää, jossa makua ei paljonkaan ole. Täyte pelastaa kuitenkin paljon. Se on mielestäni sopivan makea, mutta ei kuitenkaan pelkkää sokerimössöä vaan maistuu oikeasti marjoilta. Voisin sanoa että kuiviltaan syötynä näihin meinaa tulla jopa himo, mutta murot ovat hyviä myös maidon tai jogurtin kanssa.


Itse olin valitettavasti ainut perheessäni, joka tykkäsi näistä muroista. Iso-A söi kyllä tuon hänelle laittamani annoksen (maidon kera), mutta pikku-a yritti vaan repiä muroa auki päästäkseen käsiksi marjasisukseen. Miehen kommentti oli että murot eivät ole varsinaisesti pahoja, mutta suutuntuma on ikävä ja marjatäyte kirpeää. Hän on silti syönyt niitä jogurtin kanssa aamupalaksi, mutta sanoo että ei tarvitse ostaa näitä meille.

Minun oli tarkoitus tarjota muroja myös vanhemmilleni ja sisaruksilleni kun he olivat juhlimassa kolme vuotta täyttänyttä pikku-a:ta, mutta unohdin. Kerroin kyllä heille noista muroista ja näytin paketin, mutta maistelu jäi kun ei siinä hetkessä tullut avattua pakettia.

En usko että Shredded Wheat -muroja ostetaan meille, mutta suosittelen jokaista kokeilemaan itse. Muita kommentteja lukeneena vaikuttaa siltä, että osa tykkää näistä paljonkin, osa ei yhtään.

Mikä Hopottajat sitten on? Sivuston info kertoo seuraavaa:
Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin.

Minulla ei Hopottajista ole vielä paljonkaan kokemusta, mutta ainakin tämä ensimmäinen kampanja oli aika mukava. Jos Hopottajiin liittyminen kiinnostaa, niin mukaan pääset täältä, liitäthän lomakkeeseen suosittelukoodin HOP13716, jolloin allekirjoittanut saa pisteitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti