keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Salille vai kotiin?

Miksi omassa mielessäni on vain kaksi vaihtoehtoa: joko mennä töiden jälkeen salille, tai mennä kotiin syömään herkkuja ennen kun haen lapset hoidosta. Miksi en voisi vain mennä kotiin ja olla syömättä herkkuja jos salitreeni ei huvita?


Tänään meinasin ensin mennä kotiin, mutta onneksi sali voitti!

5 kommenttia:

 1. Oet Katjushka selkeästi hyvin joko tai ihminen. Joko salia tai herkkuja, ei välimuotoja :D
  Onneks tällä kertaa sali voitti, tilanne siis sali 1- herkut 0. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, kotimatkalla kävin hakemassa jäätelön... Onneksi en tällä kertaa classicin kermatoffeeta (360kcal) vaan pingviini toffee-räpylän (muistaakseni 150kcal), eiköhän se tullut salilla kulutettua :D

   Poista
 2. Hmmm onko tuo herkkujen syöminen mahdollisesti tapa, jota olet jossain vaiheessa tehnyt, ehkä kauan? Eli olisitko oppinut/ehdollistunut, että kun tulet töistä kotiin, syöt herkkuja ja nyt siitä tavasta pitäisi opetella pois.

  Sali on loistava "korvike" mutta ethän sinnekään voi ihan aina mennä eli jokin muukin korvike pitäisi keksiä! :) Jonkin hyvän lehden tai kirjan lukeminen? Musiikin kuuntelu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkujen syöminen on todellakin jo lapsesta asti kestänyt paha tapa. Tein niin jo yläasteella koulun jälkeen (ellen aiemminkin), ja sama on jatkunut koko aikuisiän. Tosi helppo siis päästä tavasta eroon... not. Välillä menee pitkiäkin aikoja ihan hyvin, mutta sit lähtee taas putki päälle. Onneksi aika harvoin nykyään :)

   Poista
  2. Niin aivan, eihän tuollaisesta vuosia kestäneestä tavasta varmasti hetkessä voi oppia pois! :) Päivä ja viikko kerrallaan. Luulen myös, että elimistösi/aivosi on tottunut tuohon säännölliseen herkutteluun eli jonkinlainen sokerikoukku kyseessä? Kieroa, mutta vaikka itse päätätkin olla syömättä herkkuja, sokerikoukku haraa vastaan!

   Osaatko sanoa, onko siinä ollut taustalla joku syy jo silloin aiemmin, minkä takia herkkuja silloin söit? Ei tarvitse tänne välttämättä kirjoittaa, jos on liian henkilökohtaista mutta ajattelin, että asian työstäminen voi auttaa. :) Eikä siinä välttämättä ole sen kummempaa, onhan tuo sokerikoukku itsessään syy.

   Poista