tiistai 14. huhtikuuta 2015

Hirveä HIIT

HIIT ei todellakaan ole mieliharjoitukseni, riippumatta siitä teenkö sen kuntopyörällä vai porrastreeninä. Tänään tein porras-HIITin toisen kerran, ja tällä kertaa sain vedettyä portaat ylös alas kymmenen kertaa niinkuin pitikin. Sykkeet hipoivat pilviä ja olo oli kuin kuoleman kielissä. Jälkeenpäin iski sentään hyvä ja rento olo, mutta tehotreeni laittoi yskittämään pitkäksi aikaan.

Porrastreeni on jonkin verran kivempi kuin kuntopyöräily, mutta taidan silti olla rauhallisemman treenin ystävä. Salilla tulee kyllä vedettyä kovalla sykkeellä, mutta suosikkitreenini on silti tunnin tasasykkeinen sauvakävely, jonka olen käynyt tekemässä vaikkei treeniohjelmaan sitä kuuluisikaan. HIIT puolestaan on ensimmäinen jonka karsin, jos en pääse tekemään kaikkia viikon treenejä.

En minä nyt aio HIITin kanssa luovuttaa, vaan aion käydä kipittämässä niitä *%¤#" portaita jatkossakin (tai polkemassa kuntopyörää huonolla säällä). Toivon samalla hartaasti, että kunto kehittyisi ja HIITin hirveys hellittäisi ajan myötä...

Kuva eiliseltä. Vatsa alkaa vähitellen litistyä, jeeeee!

2 kommenttia: