torstai 30. huhtikuuta 2015

Taas cheatataan

Eilen oli taas viikoittaisen cheat mealin vuoro. Minun on jo jonkin aikaa tehnyt mieli patonkia, joten toteutin mielihaluni iltavuoron jälkeen.

30cm tonnikalasubi kaikilla kasviksilla

Tulin subista jo kylläiseksi, mutta todellinen herkku (jota olin suoraan sanottuna odottanut paljon kauemmin kuin patonkia) oli vasta jälkiruoka. 

Näitä ei mennyt yhtä, vaan kaksi

Paikalliset Martat myyvät kerran vuodessa tekemiään munkkeja, jotka ovat parhaita koskaan syömiäni munkkeja. Niiden ostaminen ja syöminen on jokavuotinen perinne, ja onneksi minun on sallittua pitää yksi vapaa-ateria viikossa niin ei tarvinnut lipsua ruokavaliosta muuten vaan...

Munkkien ja patongin jälkeen tuntui siltä, että olisin voinut syödä vielä kolmannenkin munkin, mutta onneksi en syönyt sillä olo oli vähän ajan päästä todella ähkyinen. Onneksi olikin jo nukkumaanmenoaika, ja sain köllähtää täyden vatsani kanssa nukkumaan hiilarihumalaani pois. 

Tänään meillä oli töissä tarjolla munkkeja, ja sinnittelin hiilarinhimossani lähes koko päivän. Yhdessä vaiheessa en sitten enää saanut hillittyä itseäni, vaan söin yhden munkin. Pakko sanoa, että ei kyllä ollut läheskään niin hyvä kuin eilen syömäni. Siitä olisi voinut lähteä putki päälle, sillä munkkeja oli esillä vaikka kuinka paljon houkuttelemassa, mutta onneksi yksi riitti. Myöhemmin tajusin, että en ollut muistanut syödä lainkaan välipalaa, eli se taisi olla syynä sortumiselle. 

Eihän yksi munkki onneksi vaikuttanut kovin paljoa päivän kokonaiskaloreihin, vaan päivän kokonaiskalorimäärä oli noin 1800kcal verrattuna normaaliin treenipäivän alle 1600kcal:iin. Tärkeintä on nyt se, että munkkien syöminen lakkaa tähän ja että seuraavan kerran syön ruokavalion ulkopuolelta vasta äitienpäivänä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti