maanantai 13. huhtikuuta 2015

Miten meni cheat meal?

Tähän uusimpaan ruokavaliooni kuuluu yksi cheat meal viikossa. Ja siis nimenomaan yksi ateria, ei kokonaista vapaasyöntipäivää. Jos ajattelee, miten olisi voinut käydä, niin syömisputki olisi voinut jäädä päälle koko loppuviipäiväksi. Pidin oman vapaa-ateriani lauantaina, kun teimme perheen kanssa pitsaa. Normaali pitsapohja, tomaattimurskaa, kinkkusuikaleita, herkkusieniä, katkarapuja, ananasta, homejuustoa ja juustoraastetta. Hyvää oli, mutta pakko sanoa että mun aiemmin tekemäni karppipitsa on melkeinpä ihan saman makuista paitsi paljon vähäkalorisempaa ja sisältää vähemmän hiilareita.

Jälkkäriksi avasin jo tammikuun laivareissulla ostamani ison Toblerone-pötkön, josta söin 4 palaa eli 100 grammaa. Alkuun olin ajatellut että jätän jälkkärin iltapalan jälkeen syötäväksi (tiedättekös, lapset nukkumassa ja saa rauhassa herkutella), mutta eihän se sitten olisi enää ollut vapaa-ateria vaan kaksi vapaa-ateriaa. Tyydyin siis herkuttelemaan jälkkärillä samalla kun siivosin keittiötä, ja iltapalan söin taas normaalin ruokavalion mukaan.

Ensimmäinen cheat meal meni siis hyvin, tosin lautasella ei ollut isoa kasaa pastaa kuten PT:n ihanneateriassa, mutta enpä myöskään sortunut ylilyönteihin enkä koko illan jatkuneeseen herkutteluun. Toivotaan että näistä vapaa-aterioista olisi hyötyä aineenvaihdunnan kannalta, ainakin mun mielestä on ihanaa kun saa välillä herkutellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti