lauantai 4. huhtikuuta 2015

Treenitavoitteen kvartaalitilinpäätös ja uudet ohjelmat

Tätä vuotta on nyt kulunut kolme kuukautta eli yksi neljännes, ja olen iloinen siitä että olen treeneissä täysin tavoitteessa koko vuoden liikuntatavoitteeseen nähden. Maaliskuun lopussa minulla oli kasassa 51 treeniä, eli oikeastaan olen jopa yhden treenin verran plussallla 200 treenin vuosivauhtia ajatellen. En toki uskokaan pysyväni terveenä koko loppuvuotta - vaikka sitä toivonkin -, eli treenivapaitakin viikkoja on varmasti tulossa. Mutta olihan tässä alkuvuodestakin jo sellainen, eli ei mitään hätää.

Sain eilen PT:ltä uudet treeni- ja ruokaohjeet seuraavien viiden viikon ajalle. Tarkoitus on kiristellä kaloreita jonkin verran tulevaa luokkakokousta ja kesää ajatellen. Treenejä ohjelmaan kuuluu neljä, joista kaksi on koko kropan salitreenejä ja kaksi lenkkeilyä. Niistä toinen HIIT-muodossa ja toinen tasaisella sykkeellä. Kalorimäärä tippuu noin kolmella sadalla kalorilla aiempaan nähden, lepopäivinä syön noin 1400kcal ja treenipäivinä 1700kcal. Kalorimäärä tuntuu aika pieneltä, mutta tämänhän onkin tarkoitus kestää vain muutaman viikon, koko ajan omaa oloa tarkkaillen. Lisäksi mukaan tulee viikottainen cheat meal, eli yksi ateria jolla voin syödä mitä vain. Tarkoituksena ei tietenkään ole vetää tuota ateriaa överiksi, vaan PT suositteli mahdollisimman hiilaripitoista (mutta puhdasta) ruokaa. Sain kuitenkin luvan syödä mitä haluan, eli kyseisen aterian toteutus on siis ihan omalla vastuulla.

Kuntokuva toissapäivältä

Pääsiäisenä sain luvan ottaa rennosti ja syödä hyvin, minkä aion tehdäkin. Aamupalaksi en kyllä raaskinut tänään syödä vielä mitään hiilaripitoista, mutta koska mies söi eilen viimeiset kananmunat (luvallani tietenkin) niin tein pitkästä aikaa rahkasmoothien. Suklaamunia ja mämmiä ehdin syödä appivanhempieni luona, jonne suuntaamme tässä parin tunnin sisällä. Nyt siis pakkaamaan. Hyvää pääsiäistä kaikille iso-A:n taiteileman kuvan myötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti