sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ruokakuvia

Täällä päässä on tauti voitettu, ja tonnikalasalaattikin maistui loppuviikosta taas vanhaan malliin. Ajattelin pitkästä aikaa postata muutaman ruokakuvan viime aikojen päivällisistä. Muut ateriat menevät samalla kaavalla kuin ennenkin, eli aamupalana munakasta (tänään äitienpäivänä muuten miehen ja lasten tekemänä), lounaalla sitä salaattia, välipalaksi heraa ja iltapalaksi rahkaa.

Naudan sisäfileetä ja bernaisekastiketta (kastike jäi muuten aikalailla syömättä kun ei ollut hyvää), kasviksia ja uunilohkoperunoita


Savulohta, raejuustoa ja kasviksia


Treeninjälkeinen "päivällinen" töissä eli puuroa


Lohipyöryköitä, kasviksia ja tsatsikia kevytkermaviilistä

Näihin kuviin on näemmä päätynyt lähes kaikkiin noita kukka- ja parsakaalia, mutta kyllä sitä tulee muutakin syötyä päivällisen lisukkeena. Nykyään en pahemmin muista ruokia kuvatakaan, mutta tässä nämä jotka ovat jollain lailla poikenneet normaaleista ruoista (käytännössä siis tuon proteiininlähteen osalta) ja päätyneet siksi kuviin.

Me lähdemme kohta miehen vanhempien luokse kyläilemään loppupäiväksi, eli sekä lounas että päivällinen menevät ilman ruokavaakaa. Tänään on kuitenkin viikon vapaa-aterian vuoro, eli äitienpäivän kunniaksi saa syödäkin vähän vapaammin. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti