keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Uudet treenihousut!

Tämä viikko on mennyt lepolinjalla. Maanantaina alkanut kurkkukipu jatkuu jo kolmatta päivää, enkä ole uskaltanut lähteä kuntoilemaan jotten rasittaisi kroppaani ja sairastuisi pahemmin ennen viikonloppua ja reissua vanhempieni luo. Ruokavaliosta olen kuitenkin pitänyt kiinni lähes täydellisesti, mutta maanantaina sorruin ostamaan kaupasta 85kcal sisältävän jäätelö-/mehujääpuikon. Syytän sunnuntain herkuttelua josta jäi päälle hiilarinhimo, ja tätä ärsyttävää lievästi flunssaista oloa joka ei kyllä estä työntekoa mutta jonka vuoksi en uskalla urheillakaan. Lisäksi niska-hartiaseutu ja selkä muutenkin ovat taas ihan jumissa, kun en ole päässyt galileoonkaan kahteen viikkoon.

Tervettä oloa odotellessa voin sentään fiilistellä seuraavilla kuvilla uusista treenihousuistani. Itse asiassa tilasin Fitnesstukusta kahdetkin, mutta toiset olivatkin päässemään loppumaan, eli kotiin sain vain nämä. Ihanan värikkäät aikaisempien mustien pöksyjen jälkeen!


Kunpa vaan pääsisin pömppövatsasta eroon ja saisin reisiä kapeammaksi...

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää pöksyt. Nyt vaan maltilla odotat olon parantumista niin ei tuu pidempää taukoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Tähän laiskuuteen meinaa vaan jo alkaa tottumaan, saa nähdä miten saan ensi viikolla taas treeneistä kiinni...

      Poista