maanantai 4. helmikuuta 2013

Painopäivitys ja mietintää tankkauksesta

Vaaka näytti tänä aamuna 71,3kg. Viime viikosta paino on siis pudonnut tasan kilon, eli viime viikonlopun tankkauspäivä kannatti. Paino on nyt alempana kuin vuosiin, ja pääsin vihdoin ja viimein marraskuisen Liten loppupainon alle. Tässä vaiheessa voisi kysyä, että kannattiko päästää herkuttelua riistäytymään käsistä joulun jälkeen, kun kertyneitä kiloja pudottaessa on mennyt SD:stä jo neljä viikkoa?

Superdieettiä on siis jäljellä kaksi viikkoa, ja tavoitepainoon olisi runsaat kaksi kiloa. Ehkä saan ne pois SD extran loppuun mennessä? Oli miten oli, olen miettinyt että vaikka haluan nuo kilot pois niin haluan silti myös nauttia elämästä. Tämän vuoksi olen jo nyt tehnyt sellaisen päätöksen, että syön laskiaissunnuntain kunniaksi ensi viikonloppuna anopin tekemää hernekeittoa ja ehkä myös yhden laskiaispullan. Menemme nimittäin appivanhempien luokse sunnuntaina, ja jotenkin tuntuu että nyt kun liikakiloja ei ole enää montaa niin on ikävää kieltäytyä kaikista tarjoiluista. Lounaaksi aion viedä mukanani salaatin, eli ihan koko päivää en tankkaa. Litessähän oli tankkauspäivä joka toinen viikko, enkä usko että lautasellinen hernekeittoa ja laskiaispulla kaatavat koko dieettiä. Varsinkin kun edellisestä tankkauspäivästä on siinä vaiheessa jo se pari viikkoa.

Minun oli tarkoitus päästä taas tänään töiden jälkeen salille, mutta enpä pääsekään. Iso-A nimittäin sairastui eilen illalla kuumeeseen, ja jäin siis lasten kanssa tänään kotiin. Lenkille aion kyllä lähteä sitten kun mies tulee iltapäivällä kotiin. Pitänee konsultoida neuvolantätiä että olenko kotona myös huomisen, sillä A:lla oli nyt aamulla lämpöä vain 37,8 astetta. Nenä vuotaa tytöllä kuin seula, mutta hän ei muuten vaikuta yhtään sairaalta. Niin, ja kotitreeni täytyy unohtaa tältä päivältä sillä vasen ranne on yhtäkkiä tosi kipeä. Liekö eilisestä kotitreenistä ärtynyt, vaikka olikin rannetuet käytössä...?

1 kommentti:

  1. Paranemisia tytölle, toivottavasti ei tulis muuta kuin kuume! :)

    Ihan varmasti voit yhden pullan syödä, se ei tunnu missään :D

    VastaaPoista