perjantai 1. helmikuuta 2013

Buzzausta ja blogin ensimmäinen arvonta!

Ne ovat täällä!



Nimittäin iso kasa BelVita Breakfast -täysjyväkeksejä jotka sain Buzzadorin kautta kuten edellisessä postauksessakin jo mainitsin. Arvatkaapa onko nyt iltapäivällä ollut todella vaikeaa pitää noista näpit erossa? Jostain syystä tänään on muutenkin koko päivän tehnyt mieli "jotain hyvää", eli  kiusaus maistaa ihan vähän on ollut aika suuri. No, kyllähän minä vähän maistoinkin, nimittäin aivan pienen nakerruksen miehen Vilja-Maito -keksistä. Maistui aika paljon Digestiveltä, oli siis todella hyvää. Lapsillekin maistui, mutta en viitsinyt antaa heille enempää kuin pari sillä onhan noissa aika paljon sokeria siihen nähden että ovat tarkoitettu aamupalalla syötäväksi - olivat siis meillä nyt iltapalalla ensimmäisessä maistelussa.

Noita keksejä tuli meille niin paljon, että taidanpa järjestää samantien arvonnan jonka voittaja saa valita yhden noista keksipaketeista. Kiinnostaako sinua siis eniten Jogurtti, Hunaja-pähkinä vai Vilja-maito? Osallistua saa jättämällä viestin kommenttikenttään, ja kaikki kommentoineet ovat mukana yhdellä arvalla. Arvonta-aika on lyhyt koska Buzzadorin kampanjakaan ei kestä loputtomiin, ja toivon voittajan antavan minulle myös palautetta siitä miltä keksit maistuivat - haluan voittajan mielipiteen valitsemastaan tuotteesta helmikuun loppuun mennessä. Maanantai-iltaan 4.2. klo 18 mennessä kommentoineet ovat mukana arvonnassa.

10 kommenttia:

  1. Minä tahtoisin maistaa tuota Hunaja-pähkinää :)
    lottiina@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaisi myös tuo Hunaja-pähkinä :)

    VastaaPoista
  3. Jugurtti kiinnostais täällä! :)

    VastaaPoista
  4. hunajapähkinä kiinnostaisi!:)
    silli_69_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Jogurtti kiehtoisi eniten.

    Erika

    VastaaPoista
  6. No jos sitä nyt osallistuisi... :D Eli noi jogurtin makuiset kiinnostaisi minuakin.

    VastaaPoista
  7. Vilja-maitokeksi kiinnostaisin. Oon seurannut sun blogiasi viime kesän superdieestistä lähtien. Oot edistynyt ihan mahtavan hyvin ja tsemppiä jatkoon!!!

    VastaaPoista
  8. Hunaja-Pähkinä kuulostaa vähemmän maitopitoiselta kuin vilja-maito ja jogurtti :D

    VastaaPoista