lauantai 23. helmikuuta 2013

Vielä yksi päivä...

Mitä yhteistä on seuraavilla (kuvat lainattu netistä):

Olen syönyt kaikkia näitä viimeisten parin päivän aikana. Tietysti olen syönyt myös oikeaa ruokaa: jauhelihakeittoa, meksikon pataa, ranskanperunoita ja nakkeja, kaiken seurana runsaasti kasviksia (kannatti ottaa omat kurkut, tomaatit ja paprikat mukaan) sekä raejuustoa lisäproteiiniksi. Vain aamupala on mennyt dieetin mukaan eli rahkasmoothien muodossa.

Löysäilyä on tiedossa vielä huomenna, jolloin juhlimme siskonpoikani syntymäpäivää ja tarjolla on taatusti kaikkea hyvää. Kotimatkalla syömme päivällisen abc:llä, ja saattaa olla että juhlistamme illalla kotiin päästyämme myös allekirjoittaneen syntymäpäivää jollakin hyvällä. Varsinainen päivä on keskiviikkona, mutta SD Extra on tuolloin jo käynnissä enkä taatusti pistä suuhuni mitään ylimääräistä!

Pakko myöntää, että vaikka on ollut ihanaa sallia itselleen kahvipöydän antimia niin vieläkin ihanampaa on palata maanantaina takaisin ruotuun. SD Extran ylläpitoryhmän ruokamäärä tuntuu kyllä aika valtavalta, mutta otan sen eräänlaisena harjoitteluna normaaliin elämään jolloin voi syödä hyvin ja kohtuullisesti hiilareitakin. Tällä hetkellä olo on muuten aikalailla ähkyinen, mutta rento. Ainut kuntoilu koko viikolla on ollut tänään, kun lykin iso-A:ta vajaan tunnin verran potkukelkalla mäkeä ylös (ja tietenkin myös laskimme sen välillä alas), muuten on tullut laiskoteltua urakalla. Vaa'alla en ole viikonlopun aikana käynyt, ja vähän pelottaa että minkälainen lukema siihen maanantaina ilmestyy...

SD Extran liikuntaohjelmat on muuten myös julkaistu, mutten ole täällä vanhempieni luona päässyt katsomaan vielä ohjevideoita. Salitreenejä ja kotitreenejä tuli yllättäen jopa kaksi kumpaakin, mutta toiset ovat viime extrasta tuttuja ja toiset aivan uusia. Tosin en viime kesänä tehnyt salitreeniä kertaakaan, mutta kotitreeniä kylläkin. Aika rankalta kyllä näyttävät sekä sali- että kotitreenit, toivottavasti pääsisin pian testaamaan! Maanantaina en vielä siihen pysty, sillä meille tulee kiinteistövälittäjiä arvioimaan kotiamme sekä klo 15 että klo 18...

1 kommentti:

  1. Ehkä hyväkin idea juhlia synttäreitä (paljon onnea muuten näin etukäteen vaan :) ) nyt, niin ei pääse antamaan itselleen edes vaihtoehtoa lipsua heti ohjeista. Tosin sä pystyt kyllä halutessasi olemaan äärimmäisen ehdoton, eikä sellaista olisi välttämättä päässyt edes tapahtumaan.

    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista