lauantai 11. toukokuuta 2013

Brutaalia menoa ja uuden ohjelman odottelua

BodyCampin Facebook-sivulla oli noin viikko sitten seuraavanlainen päivitys:

Brutal Functionalin esimaistajaiset Tampereelta: Saat infopaketin ja malliohjelman veloituksetta seuraavanlaisesti: Laita postia osoitteeseen markku@bodycamp.eu ja kerro miksi juuri sinut pitää valita. Valitsemme 15 nopeinta parhaimmalla perustelulla. Mutta asiassa on koukku, sinun tulee tehdä annettu harjoite ja kertoa kokemuksesi kaikelle kansalle BodyCampin FB sivuilla. Ja toinen koukku on seuraava, 15 ensimmäisestä 5 voittaa 14 tapaamisen PT paketin, joten saat malliohjelman, Trainerin ja häkellyttävän määrän tietoa vain lähettämällä postia ja kertomalla itsestäsi, veloituksetta. Joten ilmoittautuminen alkaa nyt, ja valinnat ovat selvillä 7.5 ja ohjaukset alkavat välittömästi arpaonnella suotujen kanssa.

Kokeilunhaluisena ihmisenä päätin hakea mukaan, ja pari päivää sitten sainkin treeniohjelman sähköpostiini. Valitettavasti en päässyt 5 PT-paketin voittaneen joukkoon, mutta saan kuitenkin siis nähdä ja testata treeniohjelmaa.

Ohjelma on kieltämättä haastavan kuuloinen. Treeniä pitäisi tehdä kuutena päivänä viikossa kahdeksan viikkoa putkeen. Sitten viikon täydellinen treenitauko ja taas uudelleen. Kolmen syklin jälkeen olisi tarkoitus siirtyä jatko-ohjelmaan, jossa on uudet, 5-jakoiset treenit. Liikkeet ovat kummassakin ohjelmassa komboja, joissa tehdään pari kolme liikettä putkeen. Tarkoituksena ei ole yrittää tehdä liikkeitä niin suurilla painoilla kuin mahdollista, vaan keskittyä pikemminkin tempoon ja tekniikkaan ja siihen että liikkeet tekee mahdollisimman tarkasti ja laajasti. Eri viikkoina voi vaihdella sitä, keskittyykö treenissä tempoon vai painoihin, eli vartalon ei missään vaiheessa pitäisi tottua treeniin liikaa.

BodyCampin kommentin mukaan ohjelma ei vaadi erityishuomiota ruokavalioon. Pikemminkin ruokaa saa syödä reilusti, varsinkin jos haluaa kasvattaa lihasmassaa. Oma ruokavalionihan on tällä hetkellä sisältänyt noin 2400kcal päivässä, mikä olisi aika hyvä määrä kyseisessä ohjelmassa. Tosin jos haluan pudottaa painoa, kalorimäärää voisi myös pienentää.

Ensi viikolla minulla on ohjelmassa vaikka mitä: maanantaina lääkärikäynti jotta voisin saada tukipohjalliset kenkiini, tiistaina kampaaja, torstaina hieroja. Salille pääsen luultavasti siis vain keskiviikkona ja perjantaina. Seuraavalla viikolla minun pitäisi kuitenkin päästä salille huomattavasti useammin, ehkä jopa vaaditut kuusi kertaa jotta voisin testata treenin koko viikko-ohjelman.

Luultavasti en kuitenkaan tule tekemään tuota treeniä ainakaan tässä vaiheessa sen kauemmin kuin tuon yhden viikon ajan, sillä saanen lähiaikoina uuden Ladypower-ohjelman nykyisen Marathon Specialin tilalle. Lähetin eilen sähköpostia BC:lle jossa kyselin vihdoinkin uutta ohjelmaa, ja sain jo monta viikkoa odottamani vastauksen eli lupauksen saada uuden ohjelman piakkoin. Tulossa on siis päivityksiä sekä ruokavalioon että treeniohjelmaan. Uusi ohjelmani tulee olemaan Get Fit (tai sitä ainakin pyysin), jonka luvataan sisältävän todella monipuoliset ja toimivat ruokavalio- sekä kuntosaliharjoitusohjelmat joiden avulla saavutat tavoitteesi, olivatpa ne millaisia tahansa. Olisin myös saanut valita tuon Brutal Functionalin, mutta valitsin mieluummin Get Fitin jolloin saan lisää uusia treeniohjeita...

Jospa Get Fit ja Brutal Functionalin testaaminen saisivat allekirjoittaneelle lisää motivaatiota muutenkin, Ladypower-projektiakin on jäljellä vielä nelisen kuukautta eli vielähän tässä on aikaa saada aikaan vaikka mitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti