keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Keskiviikon ruokailut ja uusi haaste

Aamupala klo 8.15

Normaalin kaavan mukaan puuroa ja raejuustoa, kahvi ja aamuvitamiinit


Melkein unohtui ottaa kuva jälkkäriappelsiinista...

Välipala klo 10.45


Lounas klo 13.30


Taas samaa broileri-kasviskastiketta ja spagettia kuin eilen ja toissapäivänä, onneksi en kyllästy helposti. Jälkkäriksi kupillinen kahvia josta ei ole kuvaa.

Päivällinen klo 17.45


Jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, tonnikalaa, polar 5:sta, raejuustoa ja rypsiöljyä

Klo 19, mites tässä nyt näin kävi?

Puolikas Koulunäkki-viipale, Oivariinia ja Arki-goudaa, jota meni itse asiassa varmaan 5 viipaletta sellaisenaan...
Kun lapset söivät näkkileipää iltapalaksi, en voinut olla maistamatta ensin yhtä siivua miehen ostamaa uutta juustoa. Se oli niin hyvää, että meni toinen siivu, sitten kolmas, neljäs ja viideskin. Loppujen lopuksi voitelin itselleni vielä puolikkaan näkkärin siivun ja pistin vielä yhden siivun juustoa päälle. Enpä olisi joskus osannut kuvitella, kuinka taivaalliselta niinkin yksinkertainen asia kuin näkkileipä voi joskus maistua.

Iltapala klo 20

Oma iltapalarahka normaaliin tapaan marjojen, soijalesitiinirakeiden ja makeutusaineen kera, miehellä viisi keitettyä kananmunaa ja kaksi viipaletta jälkiuunipaloja juuston ja  Oivariinin kanssa
Iltapalan jälkeen, onneksi eivät ole minun vaan miehen. Itse sorruin kyllä syömään kaksi...      

Tänään kävin ennen töiden alkua hakemassa huollosta sinne eilen viemäni Polar F11 -sykemittarini, joka on ollut viimeiset vuodet laatikon pohjalla aivan käyttämättömänä. Syynä uuteen innostukseen on LadyPower-haasteen uusin kisa, jossa voittaa se jolla on kuukauden kuluttua kasassa eniten (sykemittarin mukaan) kulutettuja kaloreita. Kisa julkistettiin toissapäivänä, eli olen monia muita jo pari päivää jäljessä, mutta kaipa sitä voisi yrittää. BodyCampin ohjeiden mukaan mittaria voi halutessaan käyttää vaikka koko ajan, eli luultavasti kisassa pärjäävät he jotka tosiaan pitävät mittaria päällä ympäri vuorokauden.

Oma kulutukseni ei kylläkään ole mitään päätähuimaavaa, ensimmäisten 11 tunnin aikana kulutukseni on mittarin mukaan alle tuhat kaloria. Toisaalta tänään olikin lepopäivä, eikä töissä tietokoneen ääressä istuessa saa paljoakaan kaloreita kulumaan. Leposykkeeni olen huomannut olevan alimmillaan 53, eli aika mukava lukema kun joskus aiemmin syke tuntui hipovan sataa jo sillä että nousin seisomaan... Saa nähdä, jaksanko käyttää mittaria koko ajan, mutta taidan ainakin alkuun nollata lukemat joka ilta ja katsoa minkä verran vuorokausikulutukseni on niinä päivinä kun ehdin kuntoilemaankin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti