perjantai 17. toukokuuta 2013

Hiljainen viikko

Tällä viikolla en ole paljon ehtinyt kirjoittelemaan, sillä töissä on ollut iltavuoroviikko eikä ennen töihinmenoa saa yleensä koneella paljon istuskeltua. Tiistaina oli kampaaja, torstaina hieroja ja keskiviikkona lounastin ystävän kanssa ennen töihin menoa salitreenin sijaan. Alkuviikosta kävin kahtena aamuna lenkillä. Maanantaina kävelin ja tiistaina myös hölkkäsin kun huomasin lähistöllä 2km pitkän hiekkatien pätkän jonka sitten juoksin edestakaisin. Reippailu kuitenkin kostautui jo saman päivän aikana, kun jalka alkoi taas kipuilla. Ei siis juoksulenkkejä minulle, edes hiekkatiellä...
Onneksi parin päivän lepo auttoi saamaan kivun katoamaan, ja tänään pääsin normaalisti salille tekemään ensimmäistä kertaa uuden BodyCamp-ohjelman treenin.

Sain siis itselleni vihdoinkin uuden ohjelman, joka on jatkossa Get Fit. Ruokavalioon tuli pieniä muutoksia. Aamupalalta jäi pois ruisleipä ja tilalle tuli appelsiini, sain myös raejuustolla höystetyn puuron vaihtoehdoksi pitkästä aikaa rahkasmoothien joka on appelsiinilla höystettynä aivan taivaallisen makuinen. Toiselta pääaterioista jäivät hiilarit pois, ja iltapalalla on aiempaa vähemmän rasvoja. Muuten ruokavalio on aika saman tyylinen kuin Marathon Specialissakin. Kaloreita on vähemmän, mikä on ihan kiva juttu sillä paino ei todellakaan ole viime aikoina laskenut. Osittain voin kyllä syyttää siitä vain itseäni, sillä olen sortunut syömään ylimääräistä - enemmän tai yleensä vähemmän mutta kumminkin - aivan liian usein. Toivoin että uusi ohjelma antaisi minulle lisää motivaatiota pysyä ruokavaliossa, mutta jo eilen sorruin jäätelöön piipahtaessani ennen töihin menoa kaupungilla ja torilla sen jälkeen kun olin lounastanut ystäväni kanssa ja hillinnyt herkkujen himoni tämän syödessä pannukakkua jälkiruoaksi.

Get Fitissä minulle tuli siis myös uusi saliohjelma, ja tällä kertaa siinä tehdään neljän liikkeen supersarjoja kertaa kolme eli yhteensä 12 eri liikettä koko kropalle. Toisaalta olen tykännyt siitä kun eri päivinä keskitytään eri lihasryhmiin - voi käydä salilla vaikka peräkkäisinäkin päivinä -, mutta toisaalta sain tämän päivän treenissä taas kunnolla hikeä pintaan. Ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus tehdä tämän treenin sijaan Brutal Functionalin treenit ja toivoa että saan tehtyä ja testattua mahdollisimman monta treeniä viikon aikana.

Viikonloppuna olisi tiedossa huomenna ruokakaupassa käynti sekä iltapäivä parin äitikaverin ja heidän lapsiensa kanssa yhteistä päivällistä kokkaillen, sunnuntaina pitänee siivota talo ja ottaa muuten rennosti kotona perheen kesken. Lenkille en mitä luultavimmin vielä uskalla, edes kävellen, kun jalka oli eilen vielä kipeä, eli tämän viikon treenit on nyt treenattu ja odottelen ensi viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti