torstai 9. toukokuuta 2013

Treeniä ja valokuvia

Tällä viikolla olen käynyt salilla jo kolmesti.  Huomenna on vuorossa neljäs treeni, ellei sitten orastava kurkkukipuni pahene ennen huomisaamua. Lisäksi tarkoitus olisi päästä lauantaina hyötyliikunnan pariin eli haravoimaan pihalta loputkin viime syksyn lehdet.

Jokin päivä sitten sain jopa aikaiseksi ottaa itsestäni valokuvia salitreenin ohessa...

 


Tänään en ehtinyt kuntoilemaan lainkaan, mutta sain kyllä hyötyliikuntaa kun kokosin aamupäivällä miehen kanssa iso-A:n huoneeseen hyllykön lasten leluja varten ja siivosin iltapäivällä koko talon miehen ollessa lasten kanssa ulkona. Jostain syystä olin koko päivän äärettömän huonolla tuulella, johtuneeko sitten siitä kun päivä ei alkanutkaan treenillä vai olisiko kyseessä pms-oireet. Oli mikä oli, en saanut hillittyä itseäni vaan hermostuin pienimmästäkin vastoinkäymisestä tai lasten kiukuttelusta. Onneksi päivä on nyt lopuillaan ja kohta pääsen nukkumaan.




Syömiset ovat pysyneet kuosissa koko viikon lukuun ottamatta muutamaa salmiakkimerkkaria ja monta lasillista light-colaa. Painokin on palannut kutosella alkaviin lukemiin, mistä olen oikein iloinen. Nyt kun vielä saisi pysyteltyä pari päivää ruodussa niin voisi ottaa sunnuntaina rennosti hyvällä omatunnolla.

Eilinen ruoka eli broileriwokkia, riisiä soijakastikkeen kera sekä kurkkua ja paprikaa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti