torstai 23. toukokuuta 2013

Voihan kaktus!

Sellainen nimittäin löytyi tänä aamuna kurkusta. Lisäksi kun työpäivää on kestänyt parin tunnin verran, alkaa olo olla muutenkin täysin uupunut vaikka en tee muuta kuin istun paikallani tietokoneen ääressä. Otin töihin lähtiessäni salikamat mukaan tarkoituksenani käydä työpäivän jälkeen treenaamassa, mutta saa nähdä pitääkö tuo suunnitelma unohtaa.

Voi olla, että väsynyt oloni johtuu vain levottomasta yöstä. Pikku-a on ollut pari päivää nuhainen, ja eilen illalla alkoi itku juuri kun olin menossa miehen kanssa nukkumaan puolen yhdentoista jälkeen. Tyttö hoki itkun lomassa että "nuha, a haluaa lääkettä" todella hellyttävästi. Lasten nenäsumute ei auttanut tyttöä nukkumaan, ei myöskään särkylääke, ja puolen kahdentoista aikaan otimme pikku-a:n viereen nukkumaan. Siihen hän nukahtikin melkein heti, mutta olihan se yö tavallista levottomampi pikkuisen ollessa välillä sängyssä poikittain minun ja miehen välissä (luojan kiitos 180cm leveän sängyn!).

Mies jäi tänä aamuna lasten kanssa kotiin lähtiessäni aamuvuoroon, lupasi katsella pikku-a:n vointia että viekö lapset kymmeneksi hoitoon vai ei. Kuumetta ei siis ole lainkaan, mutta tyttö oli kyllä todella kärttyinen heti herättyään. Toivottavasti aamupuuron jälkeen hänen olonsa olisi jo parempi.

Olisi tietysti ihanaa jos lapsi ei sairastuisi paremmin, mutta en myöskään halua oloni pahentuvan. Huomennahan on työpaikan tiimi-ilta, ja olemme parin työkaverin kanssa suunnitelleet että suuntaamme ruokailun jälkeen jatkoille joko jokilaivoille tai työkaverin luokse jos on huono sää. Edellisestä "viihteellä" vietetystä illasta on jo vuosi, ja mies on jo luvannut lähteä lauantaiksi lasten kanssa kotoa pois jotta saan levätä, eli en todellakaan halua jättää hauskaa iltaa väliin! Hus, pöpöt pois!!

P.S. Mies ilmoitti että pikku-a on leikkinyt aamun ihan normaalisti ja pääsee siis hoitoon, toivottavasti päivä menisi pienellä hyvin (eikä allekirjoittaneenkaan olo tästä pahenisi)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti