perjantai 5. elokuuta 2016

Edelleen väsynyt ja huonotuulinen

Väsynyt olo ei ole hävinnyt vaikka olen saanut nukuttua parina yönä paremmin. Tänäkin aamuna herätys oli vaan ihan liian aikaisin, kun lapset herättivät ennen seitsemää vaikka oli iltavuoro eli ei ollut mihinkään kiire. Olinkin koko aamun tosi huonotuulinen, ja hermostuin lapsille vähän liian helposti. Töihin mennessä tuntui siltä että olisin vain halunnut kääntyä takaisin kotiin ja hautautua koko päiväksi peiton alle. Onneksi väsymys katosi töihin päästyäni, ja työpäivä meni loppujen lopuksi tosi hyvällä fiiliksellä. 

Aloin miettimään, että pitäis varmaan kirjata paremmin ylös päivämääriä milloin olo on tällainen. Jospa tällä väsyneellä ja kettuuntuneella ololla on jotain tekemistä hormonien ja kuukautiskierron kanssa. Sinänsä olo eroaa edellisestä ahdistuskaudesta siten, että nyt ei ole missään vaiheessa tehnyt mieli herkkuja, viimeksihän söin ketutukseen joka päivä jotain hyvää. Eihän sitä tiedä miten kauan saan tämän hyvän putken pysymään päällä kun dieetti loppuu, mutta yritän olla positiivinen. 

Olen tuntenut jonkin verran stressiä seuraavista päivistä, kun menen lasten kanssa vanhempieni luo ja siellä ei yleensä herkkuja puutu. Äidille sanoin jo, että aion pysyä erossa kahvipöydän herkuista. Aamu-,ilta- ja välipala sekä lounas ovat varmasti helppoja ruokavaliossa pysymisen kannalta, mutta saa nähdä onko yhtenäkään päivänä päivälliseksi mitään minulle sopivaa. Olen kuitenkin ajatellut niin, että (riippuen ruoasta) syön päivälliseksi samaa ruokaa mitä muutkin, jottei minun tarvitse selitellä isälleni dieetistä lasten kuullen. Samoin joustan kun kyläilen isoäitini luona ja otan luvan kanssa jotain kahvipöydästä, jottei hänellekään tarvitse alkaa selittelemään. Nuo muutama poikkeus tuskin kaatavat dieettiä, kunhan ei lähde mikään lipsumisputki päälle. 

Eilen julkaistiin ohjeet superdieetin ja SD+:n väliselle viikolle, ja tarkoitus olisi syödä SD:n viimeisen viikon ohjeiden mukaan eli tiukkaa dieettiä ilman hiilareita. Ohjeen mukaan väliviikon lopussa olisi tankkauspäivä, mutta minullahan se tulee jo ensi viikon lopulla laivalla. Pitänee kuitenkin varmistaa fitfarmin tiimiltä, että kannattaako tankata myös seuraavana viikonloppuna. 

Tänään alkoi siis viikon loma. Tällä viikolla olen tehnyt kolme aerobista ja kolme lihaskuntotreeniä eli yksi molempia puuttuu. Olen alustavasti sopinut siskoni kanssa että sunnuntaina käydään lenkillä, siitä en stressaa jos yksi jumppa jää tekemättä. Toivon vaan etten tule kipeäksi, kurkkua on nimittäin vähän aristanut nyt illalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti