sunnuntai 7. elokuuta 2016

Liikaa marjoja mut muuten ruodussa

Kävin tänään lasten kanssa mummini luona ja olin jo vähän varautunut siihen että "joudun" vähän joustamaan dieetistä. No, enpä joutunutkaan, sillä lähdettiin mummin luo suoraan kahvipöydästä - jossa en sortunut jäätelöön, mustikkapiirakkaan, munkkeihin enkä suklaakekseihin vaikka ne KAIKKI on mun lempiherkkuja - ja sain sanoa mummilleni että ei tartte keittää kahveja meille. 

Mummin luota mentiin vanhempieni kotiin, missä poimin marjoja kotiin viemiseksi. Pakastan puna- ja mustaherukoita ja ehkä myös karviaisia (jos ehdin keräämään niitäkin) jo täällä pieniin minigrip-pusseihin, ja keskiviikkona saan ne kylmälaukussa jäisinä kotiin talvea varten. Marjoja tuli syötyä myös siinä poimimisen lomassa jonkin verran, mutta dieetti tuskin kaatuu siihen. 

Viikon treenit tuli tehtyä yhtä lihaskuntotreeniä lukuunottamatta. Tänään kävin tunnin kävelylenkillä siskoni kanssa, millä kuittaisin viimeisen aerobisen. Alkavan viikon treeneistä en osaa sanoa että mitä saan tehtyä ja mitä en, mutta ainakin aerobiset pitäisi taas saada tehtyä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti