maanantai 8. elokuuta 2016

Muutos kuntoilusuunnitelmiin

Tänään alkoi superdieetin viimeinen viikko. Ensi viikko on väliviikko ennen SD+:aa, ja ohjeen mukaan ensi viikolla pitäisi noudattaa samaa ruokavaliota kuin tälläkin viikolla, mutta jättää treenit tekemättä. 

Koska olen nyt alkuviikon reissussa ja loppuviikosta menen työporukalla laivalle, olen miettinyt että miten saisin tällä viikolla kasaan vaaditut treenit. Kaiken lisäksi unohdin kotitreeniohjeet kotiin kun lähdin tänne vanhempieni luo. Saisin ohjelman kyllä fitfarmin sivulta, mutta sivusto ei toimi puhelimellani enkä ole jaksanut käynnistää vanhempieni tietokonettakaan laiskuuttani. Päätinkin tänään, että pidän lepoviikon jo nyt, sillä ensi viikolla pääsen taas normaalisti salille. 

Tänäänkin pysyin ruokavaliossa. Kävin lasten kanssa vanhan koulukaverini luona, eikä ollut taas yhtään vaikeaa olla syömättä jäätelöä ja tuoretta mustikkapiirakkaa. Vanhempieni luona tuli kyllä syötyä taas ylimääräisiä marjoja suoraan pensaasta, samalla kun poimin karviaisia kotiinviemisiksi. 

Jatkossa, kunhan saan painon taas normaaliksi, olisi tarkoitus elää siten että en sortuisi herkuttelemaan kotona ollessa. Silloin saisi huoletta syödä kahvipöydän antimia kylässä ja paino pysyisi silti varmasti kurissa. Eihän se minullakaan noussut kyläreissujen herkuttelusta, vaan siksi että syöpöttelin yksin kotona ollessani tai lasten katsellessa telkkaria. Se, miten se onnistuu enkä taas uraudu vanhoihin kaavoihin, on asia erikseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti