maanantai 10. lokakuuta 2011

Jospa aloittaisin blogin...

Kävin taas vaa'alla enkä tykännyt lukemasta yhtään. 103,9kg kamaluutta. Onhan tuo lukema toisaalta pienempi kuin moneen kuukauteen, mutta silti aivan liikaa. Vielä kuusi vuotta sitten painoin alle 70kg ja jostain kumman syystä yritin saada vielä muutaman kilon pois. Vähitellen sitä painoa alkoi kuitenkin tulla lisää, ja neljä vuotta sitten paino nousi yli 80 kilon. Pari vuotta sitten painoa alkoikin sitten kertyä entistä nopeammin, ensin 10kg keskenmenon vuoksi kun vaan söin koko ajan, ja sitten raskautumisen takia. Iso-A:n odotusaikana painoa kertyi 16kg josta sain 10kg pois ennen kuin tulin uudestaan raskaaksi. Toisella kertaa lihoin vain 12kg, jotka sain onneksi pois muutamassa viikossa. Enimmillään painoin siis 116kg, kamalaa!

Painonpudotusta ei ainakaan edistä se 100g suklaata jonka äsken söin... Se on kumma miten suklaata tekee mieli silloin jos kaikki ketuttaa, mutta myös silloin kun kaikki on tosi mukavasti ja haluaa palkita itsensä jollain lailla. Aina on siis hyvä aika suklaalle. Mikä ei välttämättä ole kovin hyvä asia näin suklaa-addiktin kannalta.

Jossain vaiheessa aion liittyä Xtravaganzaan ja saada kaikki liikakilot pois. Näin eilen mainoksen xtravaganzan tarjouksesta, jossa saisi liittymisen maksutta ja koko 1. vuoden 49 eurolla kuukaudessa. Jos en vielä imettäisi pikku-a:ta niin liittyisin siihen välittömästi! Mutta ikävä kyllä 'a' on vasta 3,5kk vanha eli imetys voi jatkua vielä monen monta kuukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti