lauantai 15. lokakuuta 2011

Salaa, julkisesti vai salaa julkisesti?Viime päivinä mielessäni on pyörinyt ajatus siitä kuinka julkisesti blogiani haluan kirjoittaa. Suurin osa bloggareista antaa kaikkien lukea juttujaan, kun taas osa päästää blogiinsa vain (harvat ja) valitut. Oma dilemmani on aivan päinvastainen: Haluanko, että tuntemani ihmiset lukevat blogiani? Kukaan ystävistäni ei todellakaan tiedä kuinka paljon painan tai sitä kuinka paljon herkuttelen yksin ollessani. Mies tietää painoni noin suunnilleen, mutta salasyöppönä en taatusti kerro hänelle jos herkuttelen hänen poissaollessaan. Toisaalta herkuttelua saattaisi hillitä se, jos tietäisin että joku ystävistäni näkee tunnustukseni täältä blogista, toisaalta siinä voisi käydä niin etten yksinkertaisesti kirjoittaisi tänne kaikista mässäilyistäni.

No, ainakin toistaiseksi taidan tehdä niin, etten sulje ketään blogini ulkopuolelle, mutten myöskään mainosta tätä kaveripiirissäni. Jos joku blogeja lukeva ystäväni tämän bongaa ja minut tunnistaa niin so what, sille en voi mitään.

PS. Tämä on 1. päivä suklaanostolakossani. Koska olen potenut eilisestä asti niskajumista johtuvaa päänsärkyä lähetin miehen aamulla ruokakauppaan kahdestaan iso-A:n kanssa, ja herkkupäivän kunniaksi sain tuliaisina ison pussin pääasiassa suklaisia irtokarkeja. Mut enpä ostanut itse! Ja ne kun on syöty (tänä iltana loppuun) niin seuraavan kerran syön karkkia aikaisintaan viikon päästä. Jos syön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti