torstai 27. lokakuuta 2011

Suunnitelmat uusiksi

Minun piti mennä tänään pikku-a:n kanssa vauvakinoon, kun iso-A on hoidossa. Olin jo henkisesti varautunut herkkujenostolakkoni väliaikaiseen taukoon, sillä onhan leffassa pakko olla jotain hyvää mukana. No, iso-A päätti kuitenkin herätä tänä aamuna aivan liian aikaisin eli jo kuuden jälkeen, ja kiukutteli sitten väsymystään koko aamun ennen päiväkotiin menoa. Päätinkin siis, että vauvakino saa jäädä välistä kun vielä kaverikin perui sinne tulon eli en viitsinyt yksin lähteä. Jotain hyvääkin siis tuosta seurasi, (ainakin) yksi päivä lisää ilman rahan tuhlaamista herkkuihin. Onneksi en ollut ostanut lippua etukäteen netistä kuten meinasin.
Vauvakinon sijaan piipahdin lastentarvikkeisiin keskittyvällä kirpputorilla ja ostin iso-A:lle parit talvikengät sekä pikku-a:lle pyjaman ja helistimen, ja käytin autonkin pesulassa kun mies ei saa koskaan sitä pestyä itsestäni puhumattakaan.

Päivän toinen suunniteltu meno oli vauvajumppa, joka olisi alkanut n. 10 minuuttia sitten. Aamupäivällä olin kovasti menossa sinnekin, mutta sitten iski väsymys ja kun pikku-a:kin nukahti sopivasti niin otin itsekin pienet torkut joilta heräsin vasta äsken eli liian myöhään jotta olisin ehtinyt enää ajoissa paikalle.

Kolmas tänään ohjelmassa oleva meno olisi bailatino, jospa saisin itseni raahattua edes sinne...

Iso syy sille, miksi olen tuntenut oloni niin kettuuntuneeksi on se, että hieroja soitti aamulla ja perui huomisen aikani koska on tullut kipeäksi. Se sai mut todella surulliseksi, kiukkuiseksi ja pettyneeksi sillä selkä on täysin jumissa ja olen odottanut hierontaa jo viikon. Nytkin tekisi mieli vain itkeä ja herkutella. Uusi aika on varattuna ensi keskiviikolle, toivottavasti hieroja paranee siihen mennessä.

Saa nähdä, tuleeko herkkujenostolakossa viikonloppuna tauko vai ei. Mies on nimittäin mahdollisesti lähdössä veljensä kanssa mökkeilemään lauantaista sunnuntaihin, ja jos olen lasten kanssa kolmisin kotona kaksi päivää niin silloin olen täysin oikeutettu herkuttelemaan kunhan saan tytöt illalla nukkumaan. Toinen vaihtoehto on mennä yöksi anopin hoteisiin, jossa tulisi kyllä myös herkuteltua mutta a) en ostaisi herkkuja itse eli lakko sinänsä pysyisi tauottomana, b) herkuttelun määrä olisi luultavastikin paljon hillitympää kuin jos mässään yksin kotona. Kaipa se tänään tai huomenna selviää, mitä viikonloppuna on ohjelmassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti