torstai 12. heinäkuuta 2012

Bullin haaste

Jari "Bull" Mentula heitti meille SD Extralaisille treenihaasteen: pitää tehdä normitreeni, mutta siten että pari ekaa kierrosta lämmitellään maksimissaan 10 toistolla/liike ja viimeisellä kierroksella 50 toistoa. Extran kotitreenissä on ollut tähän saakka 15 toistoa per liike ja kolme kierrosta, eli 50 tuntui aika hurjalta määrältä. Oikeasti haaste olisi koskenut extran salitreeniä, mutta koska en salilla pääse käymään niin suoritin haasteen kotitreeninä eilen.

Lämmittelykierrokset menivät läpi ihan heittämällä, sillä eihän 10 toistoa nyt kovin kummoinen homma ole. Mutta kun haastekierros alkoi, niin meinasi kyllä tulla niin sanotusti äitiä ikävä - tai ehkä Bullia karjumaan vieressä että "lisää, lisää, jaksaa, jaksaa"... Sain kuin sainkin treenin kuitenkin tehtyä, mutta oli kyllä pakko pitää välissä vähän pitempiä kuin 5 sekunnin taukoja joihin Bull oli antanut luvan. Kaikkein haastavimmat liikkeet olivat Rocky ja penkkidipit, joista viimeiset 15 jouduinkin tekemään kapeina punnerruksina kun ranteet eivät kestäneet.

Treenin jälkeen kädet tärisivät niin paljon, että jouduin juomaan palarin kaksin käsin. Hetken huilattuani endorfiini alkoi kuitenkin vaikuttaa kropassa niin mukavasti, että lähdin vielä perään tunnin sauvakävelylenkille palauttelemaan :) Loppupäivän olikin ihan kamala nälkä koko ajan, mutten kuitenkaan sortunut syömään mitään ylimääräistä.

Olen muuten huomannut, että nyt extran aikana painonpudotus tuntuu jämähtäneet, mutta siinä taitaa olla syynä Itä-Suomen reissun ylimääräiset herkuttelut. Nyt yritän kaikin voimin pysytellä ohjelmassa nämä viimeiset 3,5 viikkoa jotta saisin painon edes alle 85 kilon. Itsekuri on kuitenkin koetuksella, sillä minun tekisi jatkuvasti mieli syödä jotain, ihan mitä vaan. Tunnustankin sortuneeni syömään pari ylimääräistä mansikkaa, kun siivosin ostamaani 5 kilon laatikollista pakastamista varten... Loppupäivä sitten taas eletään kurissa ja nuhteessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti