tiistai 10. heinäkuuta 2012

Piltti maitojuoma -buzzausta


Sain jokin aika sitten Buzzadorin kautta testattavaksi ja jaettavaksi näytteitä Piltti Maitojuomasta. Kyseisen juoman mainostetaan olevan taaperoille mainio juoma, sillä "se sisältää kymmenen kertaa enemmän rautaa kuin tavallinen lehmänmaito. Lisäksi Piltti Maitojuomassa on kalsiumia ja tärkeitä vitamiineja. Piltti Maitojuomassa on tavallista maitoa enemmän pehmeitä rasvoja ja lisäksi se sisältää vähemmän proteiinia, jota pieni lapsi voi saada turhan paljon tavallisesta maidosta." (suora lainaus Pilttipiirin sivuilta)


Piltti-maitojuomassa on vaniljainen maku, ja iso-A ihastui siihen heti. Tetra tyhjeni hetkessä, paljon nopeammin kuin tavallinen maito mukista tai pillitetrasta juotuna.
Pikku-a ei sen sijaan juomalle lämmennyt, mutta se voi johtua siitä että vauva ei ollut juonut pillillä vielä koskaan aikaisemmin. Hän ottikin pillin saman tien tetrasta pois ja levitteli maitoa ympäri pöytää. Halu maistaa oli kuitenkin kova, joten neiti päätti juoda maitojuomaa suoraan tetrassa olevasta pillinreiästä. Eihän sekään tietysti onnistunut, joten juoman maistelu jäi sikseen.

Pidän Piltti maitojuomassa siitä, että se on ensinnäkin helppo ottaa mukaan reissuun, ja tetra on tavallisia pillimehutetroja kapeampi jolloin pienempikin lapsi saa siitä hyvin otteen. Onhan tuota juomaa varmasti prosessoitu todella paljon - eli raakamaitoa suosiville se taitaa olla aika ei-ei - mutta uskallan hyvin antaa sitä vuodenkin täyttäneelle pikku-a:lle  (jos hän vaikka oppisi juomaan pillillä) koska siinä ei ole niin paljon maitoproteiinia joka voisi ärsyttää hänen vatsaansa.

Olen jakanut Piltti-maitojuomasta näytteitä muutamalle ystävälleni, ja heidän lapsensa ovat juoneet sitä mielellään. Uskallan siis suositella sitä muillekin.

Jos joku ei muuten vielä tiedä, mikä Buzzador on, niin pääset tutustumaan asiaan linkistä . Pähkinänkuoressahan kyse on siitä, että Buzzadorin jäsenet saavat aika ajoin kutsuja erilaisiin kampanjoihin. Aiheet vaihtelevat todella paljon: lastenruoasta kosmetiikkaan, leluista ja leivonnaisista puhdistusaineisiin ja eläinten ruokiin. Kaikkeen ei toki pääse itse mukaan, vaan oma Buzzador-profiili vaikuttaa siihen mihin saa kutsuja eikä niitäkään tarvitse ottaa vastaan. Homma on pääosin ilmaista, vaikka mukana on myös joitain kampanjoita joissa saa hankkia buzzattavan tuotteen itselleen tavallista halvemmalla. Kannattaa siis liittyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti