torstai 19. heinäkuuta 2012

Verraton vertaistuki

SD Extran jäsenille järjestettiin pari viikkoa sitten Tampereella maksuton tapaaminen, johon en valitettavasti päässyt mukaan. Onneksi Turun suunnalla asuvat ovat oma-aloitteista väkeä (ja täälläpäin asuu myös SD:n ja Extran tsempparimme Anne) joten päätimme järjestää oman pikku tapaamisen täällä. Eilen tapasimmekin Turussa, ja istuimme erään kahvilan terassilla kolmisen tuntia juoruilemassa kaikesta - pääasiassa kuitenkin - dieettailuun liittyvästä. Kahvilan pitäjä tuosta ei kyllä kovin paljon netonnut, sillä kukin meistä otti tiskiltä vain kahvia ja jotku jäävettä :) Minulla oli tapaamisen aikana välipala-aika, jonka kuittasin Leaderin kanelipullan makuisella proteiinipatukalla ja suolatuilla cashew-pähkinöillä.

En muista, koska kolme tuntia olisi mennyt niin nopeasti kuin eilen. Meitä oli paikalla 8 extralaista ja juttu tosiaan luisti mainiosti. Millään ei olisi malttanut lähteä kotiin, mutta pakkohan se lopulta oli. Kerrankin sai jutella ihan rauhassa dieettaamisesta ilman että vastapuoli kyllästyy puheenaiheeseen. Onhan meillä tietysti netissä foorumikin, mutta ei se ole läheskään sama asia kuin jutella kasvotusten. Senkin vuoksi oli kiva olla tuolla porukalla, kun kaikki tiesivät mistä hommassa on kyse. Ei tarvinnut selitellä nykyistä ruokavaliota tms. Tottakai puhuimme myös aikaisemmasta laihdutushistoriasta, ja olipa ihanaa kun sai puhua menneistä epäonnistumisista ihan suoraan ilman sitä ajatusta että hävettäisi kun on saanut itsensä lihotettua. Suurin osahan meistä on - tai on ollut - ihan samassa tilanteessa, kymmeniä kiloja ylipainoisena.

Kun sitten ajelin kotiin tapaamisesta oloni oli aivan uskomattoman energinen, ja olin niin täynnä virtaa että teki melkein mieli lähteä tekemään pitkä iltalenkki. Eihän se tietysti onnistunut kun kotona odotti lapsien nukutus, mutta tapaamisesta lähti kyllä mukaan aivan uskomaton määrä uutta motivaatiota.
Seuraava tapaaminenkin on jo sovittu kolmen viikon päähän, saa nähdä tuleeko uusiakin naamoja paikalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti