sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Reissupäivä numero 2 onnistuneesti takana

Toinen yhdeksästä sukuloimispäivästä on takana. Alunperin olin päättänyt ottaa tämän päivän dieetin kannalta rennommin, ja niin teinkin mutta vain pikku-a:n synttärikahvien aikana. Aamupala ja lounas menivät dieetin mukaan, mutta synttärikakkua söin palasen ja myös palan raparperipiirakkaa, murokakkua ja yhden kaurakeksin. Söin kyllä myös välipalaan kuuluvat proteiinipatukan mutta pähkinät jätin väliin.

Päivällisaikaan äitini alkoi grillaamaan makkaraa ja ranskanperunat tirisivät uunissa, ja mietin että voisin jatkaa rentoilua vielä yhden aterian ajan. Huomasin kuitenkin että mieliteko ei ollut kovinkaan suuri, joten päädyin tekemään normaalin päivällissalaattini eikä tehnyt yhtään pahaa katsella muiden grillimakkaran syöntiä. Ensi lauantaina saan kuitenkin sillä herkutella grillijuhlissa, jaksan kyllä odottaa :)

Kotitreeninkin tein aamulla, eli tällä viikolla sain tehtyä kaikki neljä lihaskuntotreeniä ja neljä aerobista. Jos tämä reissu etenee jatkossakin näin mukavasti, niin tämän viikon ei pitäisi ainakaan saada painoa nousemaan :)

1 kommentti: