keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Belvitaa buzzaamaan!


Kuva täältäPääsin pitkästä aikaa mukaan Buzzadorin kampanjaan, tällä kertaa ovat vuorossa Belvita Breakfast -täysjyväkeksit, joita markkinoidaan nimenomaan aamupalakekseinä. Tavallisista kampanjoista poiketen minun ei tällä kertaa tarvitse jakaa tuotenäytteitä ystävälleni, vaan riittää että maistelen keksejä oman perheeni kanssa. Omat testailuni täytyy tosin ajoittaa viikolle 8, sillä tuolloin minulla on viikon tauko SD:n ja SD Extran välissä ja saan syödä aamupalaksi muutakin kuin rahkasmoothieta.

Odotan testailua innolla, sillä saan kotiini paketilliset kaikkia Belvita Breakfast -makuja eli Jogurtti, Hunaja-pähkinä sekä Vilja-maito. Tämä kampanja on muuten nimenomaan bloggareille tarkoitettu, eli tulen raportoimaan täällä siitä kuinka keksit maistuvat sekä minulle että muulle perheelle.

Buzzador muuten etsii yhä uusia jäseniä, ja nimenomaan sellaisia jotka kirjoittavat omaa blogia. Täältä voit tutustua palveluun ja liittyä mukaan testaamaan ja buzzaamaan erilaisia tuotteita.

1 kommentti:

  1. Minäkin sain kutsun, mutta jätin väliin. Olen epätoivoisesti yrittänyt muutella buzzausprofiilia, että tulis muutakin testattavaa kuin syömistä, mutta nähtävästi en ole siinä onnistunut :D

    VastaaPoista