lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök

Tämän aamuisella kauppareissulla lähti pakastekaapista mukaan tällaisia:


Kyseessä on siis Buzzadorin viimeisin kampanja, johon pääsin mukaan. Tavallisista kampanjoista poiketen sain postissa S-ryhmän lahjakortin, jonka turvin sain hakea itse kaupasta haluamani Hälsans Kök -tuotteet kotiin maisteltavaksi. Ostin siis neljää erilaista tuotetta: Kasvisleikkeen, Kasvispyörykät, Falafel-pyörykät sekä Kasvispihvit.

Buzzadorin kampanjainfossa tuotteista kerrotaan seuraavaa:

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.

Tänään olisi tarkoitus testata ensimmäinen paketti, tosin en ole vielä päättänyt mitä kokkaan perheelle päivälliseksi. Kerron sitten, mitä kukin tykkäsi...

2 kommenttia: