sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tampereen tuliaisia

Viikonloppu Tampereella on onnistuneesti takana. Ruokailut menivät lähes dieetin mukaisesti, tosin ilman ruokavaakaa mutta ilman ylimääräisiä syömisiä lukuun ottamatta tämänpäiväistä Subwayn patonkia (mikä ei kuitenkaan ollut kovin paha lipsuminen heti salitreenin jälkeen syötynä) ja autossa syötyjä salmiakkeja joita ei onneksi mennyt läheskään kolo pussia.

Viikonlopun ohjelmaan kuului juoruilua parin hyvän ystävän kanssa, shoppailua, sekä tämänpäiväinen PT-ohjaus BodyCampin pt-opiskelijan kanssa. Saimme aikaiseksi hyvän treenin, joka oli sekametelisoppa molempia ohjelmani treenejä. Aloitimme niillä liikkeillä, joiden tekniikassa olin epävarmin, ja etenimme tutumpiin. Sain kyllä myös minulle tutuissakin liikkeissä vinkkejä, joiden avulla niihin saa jatkossa lisää tehoa.

Ensi kesän kaunottaria oli paikalla 9 kuudestatoista, ja saimme tosiaan jokainen oman ohjaajan. Treenin jälkeen suuntasimme salin lähellä olleeseen subwayhin, ja söimme jokainen subit täysjyväleivällä ja grillatulla kananrinnalla. Sen jälkeen ajelin takaisin kotiin miehen ja lasten luo, ja aika ennen lasten nukkumaanmenoa olikin pääasiassa sylittelyä.

Kuvassa ovat viikonlopun hankintani: Hulluilta päiviltä ostettu mekko ja lävikkö, Tigerista ostetut rytmimunat lapsille, pallo jalkapohjahierontaa varten ja "purkinavaajat" sekä salilta ostettu Mannisen proteiinivanukas, joka maistui oikein mainiolta iltapalarahkan sijaan.

Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli siis oikein onnistunut, näitä lisää joskus uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti